Moda

10 modnih komada koji vam zapravo nikada neće biti potrebni

Postoje trendovi koji nam se dopadaju više ili manjeoji. A onda postoje trendovi koji nemaju baš nikakvog smisla i ne razumemo njihovu poentu postojanja. Neki od njih su i trenutno veliki hit u modnoj industriji, devojke ih nose kad god i gde god stignu, a mi se svaki sledeći put pitamo – zašto?

Providni ranac

Bar nama nikada neće biti jasna poanta providne torbe. Kad se u obzir uzme činjenica da otkrivanjem celog sadržaja sigurno privlačite sve lopove u gradu, moramo priznati da mu je funkcionalnost stvarno na nuli.

Čizme s otvorenim prstima

Nosite čizme, ali one imaju otvorene prste. Zbog…? Ako već nosite čizme, onda se valjda podrazumeva da smo u hladnijoj sezoni i nema razloga da od njih napravimo sandale.

Prsluk

Ista stvar kao i kod čizama otvorenih prstiju, nije nam jasna (ne)funkcionalnost ovog komada. Tehnički, nosite jaknu bez rukava. Budimo realni možeš i bez njega…

Rolka bez rukava

Malo jača varijanta prsluka. Valjda ne postoji topliji komad od rolke, ali u ovoj varijanti ona nema rukave. Možda ona i estetski izgleda lepo, ali zanima nas – gde i kada nosite ovaj komad?

Krznene papuče

Krzno na nogama bi možda i imalo smisla da se nalazi na bilo kojem drugom komadu osim na sandalama ili još gore, na papučama. Funkcija krzna je nepostojeća, a ovaj trendi komad već sledeće godine mogao bi da bude jedan od onih za koje ćemo se pitati: “ko je ikada mislio da je ovo dobra ideja?”.

Nakit za telo

Najčešće ga viđamo leti uz bikini, a i tada ne razumemo njegovu ulogu. Smeta vam dok plivate, smeta dok se sunčate i definitivno vam ne treba nikada ni u kakvoj situaciji na plaži.

Bikini sa prorezima

Da previše ne filozofiramo, ovo je komad koji nikad nije ni imao smisla. A još manje smisla imaju tragovi od sunčanja preko stomaka…

Prozirne plastične čizme

Hoćeš da čujete jednu jako smešnu stvar? Već nakon 15-tak minuta u plastičnim čizmama se skupi kondenzovana voda i stvori maglu na plastici… Znamo da su ovo Kardašijan devojke konstantno nosile, ali svejedno su besmislene.

Kompletno pocepane farmerice

Ne, ovo nisu one farmerice s suptilno pocepane tu i tamo. Ovo su one farmerice u kojim izgledate kao da vas je pas napao. Osim što nemaju smisla, još su i neprivlačne…

(miss7.hr)