Ljubav & Seks

10 očiglednih znakova da vam se više neće javiti

Kao što postoje neke stvari koje upućuju da je on zainteresiran za vas, tako postoje i znakovi koji očito govore da je toliko nezainteresovan da vas verovatno neće nazvati nakon prvog sastanka.

Razgovara s drugima više nego s vama

Tokom vašeg sastanka on stalno piše poruke ili je “slučajno” pozvao nekog ili je jedostavno sreo prijatelja i udubio se u razgogor sa njim,  to je očiti signal kako nema nameru da vas bliže upozna!

Razgovara o drugim ženama

Muškarac koji mnogo govori o ženama, bilo poznatim, nepoznatim, bivšim ili ženama generalno verovatno misli kako je super stručnjak za žene, a takav će vam sigurno pronaći neku manu i neće vas više nazvati.

Više gleda okolo po prostoriji nego u vas

Momci koji izgledaju kao da uvijek pogledom traže nekog drugog dok su s vama, verovatno i traže. Možda je s vama izašao kako bi neku drugu devojku napravio ljubomornom.

Vrlo malo se raspituje za vas

Ponekad se čini kao pravo mučenje sediti preko puta dečka kojeg ničim ne možete zainteresovati. Osim toga, ako izbjegava kontakt očima, to je siguran signal nezainteresovanosti.

Hoda ispred vas i ne pita vas kuda želite

Ako se osjećate poput lutke koju su izveli u šetnju, verovatno to i jeste. Najčešće ovo upućuje da mu je trebalo društvo za određenu priliku, ne vaše, nego bilo čije.

Ne predstavlja vas ako sretne prijatelje

Ako mu niste dovoljno zanimljivi da bi vas upoznao sa svojim prijateljima, verovatno vas više neće nazvati. Da ima nameru da se i dalje druži s vama, ponosno bi vas predstavio.

Ne spominje sljedeći spoj

Ako ni jednom nije uključio rečenice poput „Kad sledeći put izađemo“, „Moraćemo…“ ili nešto slično, verovatno to ni nema nameru. Ako ste nešto predložili, a on je kratko i bez volje odgovorio „Drugi put“, to se ne računa kao plan.

Čuli ste kako dogovara sastanak s nekim drugim

Ako se ovo dogodilo pred vašim očima ne treba da se pitate hoće li vasnazvati. Ovo je verovatno situacija kada bi trebalo da se pokupite i odete sa sastanka.

Naziva vas pogrešnim imenom

Ako ne može zapamtiti s kim je na spoju, neće se sjetiti ni nazvati vas.

Otišao je bez reči

Ovo je jedan od pouzdanijih znakova. Ako je ustao i otišao bez objašnjenja verovatno nema više ništa da kaže.

(Cosmopolitan)