Ljubav & Seks

10 skrivenih signala koji pokazuju da ste stvoreni jedno za drugo

Nismo još uvek naučili da čitamo misli, a nismo ni uspeli da do kraja dešifrujemo njegovo ponašanje ili suptilne namere, ali zato postoje signali koji će vam dati do znanja da vaš partner s vama planira ozbiljnu vezu i verovatno brak.

Imate iste ciljeve

Oboje želite život u istom gradu, da posetite iste države i imate istu ideju o zasnivanju ili ne zasnivanju porodice. Naravno da ne morate želeti sve iste sitnice, ali jako je bitno da idete kroz život u istom smeru.

Razumete jedno drugo

Poštujete međusobnu privatnost i prepoznajete potrebe partnera. Jasno vam je kako treba da reagujete u određenim situacijama i razumete kada trebate delovati, a kada pustiti partnera da sam reši svoj problem.

Prošli ste kroz razne situacije

Ako ste pomogli jedno drugom u teškim situacijama, to vas je sigurno dodatno zbližilo i stabilizovalo vašu vezu jer ste uspeli da prebrodite  nedaće koje su vam se našle na putu.

Iako vam se veza ne vrti oko seksa, on je odličan

Fizička privlačnost je bitna, ali ne i najvažnija. Zato je bitno da znate da vam vaš partner prvenstveno mentalno odgovara. Međutim, seks igra veliku ulogu u ljubavnoj vezi pa nije nikako loše ako uspe svaki pu da vas ostavi bez daha.

Brzo se pomirite

Nijedna veza nije potpuno ružičasta i bez ijedne mane. Međutim, vi i nakon svađe znate kako da se pomirite i brzo raščistite predmet rasprave.

Jedno drugom ste najveća podrška

Neprestano podstičete jedno drugo ka cilju i prvi ste tu kako biste svom dragom pružili ruku kada padne.

Prijatno vam je da provodite vreme u tišini

Sedite na terasi, gledate u daljinu i ne razgovarate ni o čemu već samo uživate u trenutku. Iako zvuči jednostavno, nije često i kratka tišina zna da stvori neprijatnost, što ukazuje da vam i nije toliko prijatno samo prisustvo te osobe. 

Između vas ne postoje tajne

Jedno drugom ste najbolji prijatelj i možete si reći baš sve bez ikakve osude.

Potpuno verujete jedno drugom

Nemate potrebu da pretražujete partneru po telefonu i neprestano ga zovete kako biste proverili gde se nalazi, već mu verujete na reč i osećate se sigurno čak i kad se ne čujete neko vreme.

(Cosmopolitan.rs / Index Rouge)