Ljubav & Seks

3 stvari kod žena koje su neodoljive muškarcima!

Muškarci će osećati fizičku privlačnost prema ženama koje samo izgledaju lepo, ali će se zaljubiti u žene koje u njima bude želju da saznaju više, intrigiraju ih i oduševljavaju.

A koji su to „mali signali“ koji žene čine jednostavno neodoljivim? I šta je u njima toliko posebno?

Evo šta su tri stvari koje muškarce obaraju s nogu!

Pokazivanje strasti

I to ne u spavaćoj sobi, već strasti prema nečemu što im je važno!

Kada su žene po nekom pitanju strastvene, to deluje veoma uzbudljivo – energičnije su, pokazuju svoje prave emocije i unutrašnju snagu.

„Tokom odrastanja, ženama se često pogrešno nagoveštava da bi trebalo da usvoje interesovanja svojih partnera kako bi im delovale zanimljivije. To je velika greška, jer neko ko odustane od svojih interesovanja ili strasti prestaje da bude autentična osoba. Kada ste tek na početku veze, upoznajete se i svaki detalj vaše ličnosti je važan. Ali ako neko od partnera jednostavno ‘usvoji’ interesovanja ili strasti druge osobe, to veoma brzo prestane da bude zanimljivo,“ navode terapeuti za veze.

Strast oko neke teme koja vam je važna čini da do izražaja dođu vaša inteligencija, harizma i rečitost.

Pokazivanje ženstvenosti

Žene su emotivnije od muškaraca, intuitivnije i više su u kontaktu sa svojim osećanjima. To je važan deo ženskog bića i ne bi ga trebalo „gurati u stranu“, iako nam društvo često diktira da krijemo emocije i posvetimo se brzom, efikasnom načinu života.

Pokazati nežnost, emotivnost, kompleksnost i osećajnost znači i pokazati važnu stranu svoje ženstvenosti.

Autentičnost

Verne su sebi, imaju jasna uverenja i osećanja, donose odluke razborito i imaju snove od kojih ne odustaju. To je njihovo pravo lice, i ne kriju ga kako bi ugodile drugima. Pokazuju samopouzdanje, a malo šta je privlačnije drugom polu od samopouzdanja!

(mondo.rs)