Nega & Lepota

5 beauty proizvoda koji se moraju naći u vašoj kancelarijskoj fioci

Ako mislite da ste jedina koja nakon ručka nema više ni trunku šminke koju ste precizno i s trudom stavljali na lice pre dolaska na posao, varate se jer su s tim „problemom“ upoznate mnoge žene. Kako biste i kasnije tokom radnog dana uspeli da održite svežinu mogu vam osim kozmetike iz torbice pomoći i neki „stalni“ proizvodi iz fioke radnog stola.

1. Šampon za suvo pranje

Ako vam je bilo mrsko da operete kosu ili zbog velike količine vlage volumen vaše kose je nestao i pretvorio je u „rezance“. Rešenje za takve probleme nalaze se u šamponu za suvo pranje. Šampon za suvo pranje vašoj kosi će dati izgubljeni volumen, ali i svež izgled.

2. Mini četka za kosu i ogledalo u jednom

Ovaj divan izum već neko vreme se nalazi na policama naših prodavnica. Na jednoj strani se nalazi ogledalo, a na drugoj strani imamo i četku. Uz pomoć ovog pomagala vrlo lako možete ukrotite svoju kosu i popraviti šminku za tren.

3. Dezodorans

Promeljivi vremenski uslovi sve su češći u današnje vreme tako da nije čudno da i omiljeni dezodorans može izdati. Dezodorans u spreju ili sticku izbor je na vama.

4. Puder za lice

Ako imate masnu ili mešovitu kožu sigurno zna da vam se dogodi da puder koji ste naneli ujutru tokom dana sklizne s lica i otkrije sitne nedostatke. Kako biste izgledali besprekorno puder u kamenu ili prahu vaš je pouzdan prijatelj zato što matiranje, pokrivanje i fiksiranje radi kao od šale.

5. Lak za nokte

Onaj grozni osećaj kad želite da svoje prste držite ispod stola zbog toga što vaši nokti koje ste juče nalakirali nisu u najboljem stanju i sad izgledaju zaista neuredno, možete vrlo lako zakamuflirati ako ih namažete novim tankim slojem. Savetujemo vam da izaberete sličnu nijansu koju najčešće koristite.

+ uvek koristan pomoćnik

Pepermint ili osveživač daha. Malo teži obrok koji ste upravo pojeli ili ostatak duvanskog dima u vašim ustima su mirisi koje ne želite priuštiti svojim kolegama i zato posegnite za proizvodom koji će osvežiti vaš dah.

(zadovoljna.hr)