Moda

5 modnih dodataka koji će obeležiti proleće 2019 (FOTO)

Svaka sezona donosi hrpu novih modnih trendova koje je nemoguće propratiti, osim onima s dubokim džepom.

Ali u većinu tih trendova se ni ne isplati ulagati jer se samo retki zadrže u modi duže od jedne sezone pa je mnogo isplativije trošiti na trendi modne dodatke. Osim što su jeftiniji, obično su i duže popularni, u šta će vas uveriti popis modnih dodataka u koje se ove sezone isplati uložiti jer sigurno već imate neke od njih.

Svilena marama

Svežite je oko vrata, preko glave, za kaiš torbe, oko zgloba… Mogućnosti je bezbroj, a u svakom slučaju marama će podići vaš stajling.

Mačkaste naočare za sunce

Iako Kim Kardašijan, Džej Lo i Rijana ove godine pokušavaju nametnuti trend futurističkih sunčanih naočara s velikim staklima, mini modeli mačkastog oblika i dalje su jako popularni i garantuju chic izgled u trenu.

Biseri

Pravi ili lažni –  sasvim je svejedno, kao i način na koji ćete ih nositi, no želite li biti u koraku s trendovima, onda vam se najviše isplati uložiti u biserne ukosnice. A s obzirom na to da su trenutno megapopularne, lako ćete ih naći po cenama za svačiji džep.

Okrugle zlatne minđuše

Ni one ne moraju biti od pravog zlata, bitna je samo zlatna nijansa. Okrugle naušnice s razlogom iz mode ne izlaze već par sezona jer u trenu pružaju sređeniji izgled i stoje baš svakome. Trenutno su najpopularniji modeli srednje veličine, no prolaze i velike okrugle minđuše kakve su se nosile početkom 2000-ih.

Kaiš sa šnalom

Ako ste malo dubljeg džepa, uložite u model s logom nekog brenda na kopči, no gotovo isti efekat imaće i kaiš s bilo kakvim upečatljivim detaljem na kopči. Osim što ćete tako podići i najobičniju odevnu kombinaciju, ovaj detalj učiniće vas naizgled vitkijima jer će istaknuti najuži deo vašeg tela.

(index.hr)