Moda

5 modnih trendova koji ovog leta na ulicama Beograda

Nesumnjivo najpopularnija društvena mreža današnjice se već neko vreme smatra izvorom inspiracije za modne kombinacije. Pa, ukoliko želite da budete obavešteni o tome šta se nosi na ulicama ovog leta, dovoljno je da bacite pogled na profile modnih blogerki, stilistkinja i drugih modnih insajderiki i njihove odevne kombinacije.

U moru modnih trendova koji su popularni ove sezone, izdvojili smo njih 5 za koje smatramo da definitivno dominiraju ovog leta, ali smo ih viđali baš svuda na ulicama našeg glavnog grada i na primorju.

Pogledajte o kojim trendovima je reč i proverite da li ih sve već imate u svom garderoberu…

# Teksas uz svaki komad odeće
Odevni komadi od teksasa su bezvremeni, ide uz svaki stil i možemo ga ukombinovati za svaku priliku. Ne postoji dama koja ne poseduje neki odevni komad od teksasa, bilo da su farmerke, jakne, suknje.

# Pletena torba
Pleteni modni dodaci apsolutni su hit sezone i donose dašak leta u svaki vaš stajling.

# Retro haljine
Retro haljine ove sezone su modernije nego ikada ranije. Haljine midi dužine, s dugmićima ili na preklop, obično cvetnog printa, koje odišu retro stilom ovog leta su popularnije i od belih, a sa sobom uvek donose i dašak pariškog šika.

A post shared by Christie Tyler (@nycbambi) on

# Komadi iz dva dela
Bilo da je reč o kratkom ženskom odelu ili kombinaciji topića i suknje istog dezena, kompleti su ovog leta popularniji nego ikad.

A post shared by Camila Coelho (@camilacoelho) on

# Šeširi
Stajliš kombinacija za more, plažu, ali i grad, postala je nezamisliva bez šešira, a one sa stilom znaju da će najbolji efekat postići popularnim slamenim modelom sa trakama u jarkim bojama.

A post shared by Lorna (@lornaluxe) on

(cosmopolitan)