Ljubav & Seks

5 razloga zašto je raskinuo vezu, iako tvrdi da vas voli

Pogledajte 5 mogućih razloga zašto će on odlučiti da stavi tačku na vašu vezu, uprkos svojim osećanjima.

Odnosi su ponekad najizazovnije prepreke koje nam život eventualno može doneti, a ponekad se te prepreke pretvore u nesporazume između dvoje ljudi koji se vole i oni jednostavno ne mogu da shvate zašto stvari ne funkcionišu.

Pogledajte 5 mogućih razloga zašto će se neko odlučiti na raskid, iako i dalje gaji osećanja prema osobi.

1. Veza je postala previše predvidljiva

Ovo može ispasti kao vrlo plitak razlog zbog kojeg osoba može biti ljuta na nekoga, međutim, ako imate tendenciju da budete malo previše predvidljivi, postoji mogućnost da se vaš partner dosađuje s vama. To nije nešto što treba da shvatite lično, ali potrebno je prepoznati prilike gde bi vas dvoje mogli da isprobate stvari koje pre niste ni pokušali.

Komunikacija je ključ kada govorite o stvarima koje želite da učinie s njim. Možete iznenaditi svog partnera s odmorom daleko od kuće, rezervisan samo za vas dvoje!

2. Velike promene

Velike promene obično znače da sigurno postoji puno nesporazuma između vas i vašeg partnera. Možda je to bila obostrana velika životna promena ili ste možda vi iskusili nešto što vaš partner nije.

I opet, komunikacija igra vrlo važnu ulogu kada se oboje osećate neprijatno zbog tih novih promena. Oboje treba da budete u mogućnosti da razgovarate o tome i kako to utiče na osećanja koje imate jedno prema drugom.

3. Jedan od partnera se ne oseća poželjno

Ponekad u vašoj vezi dostignete tačku u kojoj ste završili s medenom fazom veze, sve postaje pomalo ustajalo nakon nekog vremena, a vi ili vaš partner se možete osećati neželjeno. To je užasan osećaj za svakoga i treba učiniti sve što je u vašoj moći da mu pokažete da nije tako.

Važno je zadržati vaš intimni život svežim (na razne načine), ali što je još važnije, učinite da se vaš partner oseća kao da vam je vredan milion dolara.

4. Zanemarivanje

Postoje neke tačke u vezi gde možete u potpunosti nenamerno zanemariti svoju ljubav. To je strašna stvar koju možete nekome učiniti, ignorisanje može delovati na osobu tako da se oseća nevažnija od prljavštine.

Važno je obratiti pažnju na potrebe vašeg partnera i stvarno slušati ono što vam pokušava reći. U suprotnom, doći će vreme kada će vas partner zbog toga ostaviti.

5. Usamljenost

Ovo je vezano za zanemarivanje. Vaš partner nikada ne bi trebalo da se oseća potpuno sam, naročito kada je s vama. Ako ste primetili da ne razgovara s vama, ne obraća vam se, te više ne postavlja pitanja, to znači da oseća da ne može uopšte da razgovara s vama i da se oseća potpuno usamljeno.

To nije dobar osećaj i treba da date sve od sebe kako bi mu pokazali da uvek može računati na vas.

(Cosmopolitan)