Moda

6 trendi načina kako da nosite nakit tokom leta 2018. (FOTO)

Ovog leta svet aksesoara više nam ne diktira da ponesemo čokere i ogrlice uz vrat, već minimalistične ogrlice koje izgledaju vrlo nežno, sofisticirano i moderno. Apsolutni hit su tanki zlatni lančići, tj. više njih koji lagano kreću od vrata, pa se diskretno spuštaju niz grudi.

More is more, dakle što više lančića i na dobrom ste putu. ELLE vam predlaže da ponesete jedan bez priveska, a drugi sa diskretnim i vrlo jednostavnim priveskom. Naši predlozi su prilagođeni za lagane odevne varijante – lanene košulje, cvetne haljine slip modela na bretele ali i uz prozirne tunike koje ćete nositi preko kupaćeg kostima.

U nastavku pogledajte kako lančiće nose fashion cure:

Mix and match
Igrajte se sa teksturama i usklađivanjem različitih obrada lanaca, ali pokušajte da se bar jedan lančić izdvoji tako što čete staviti upečatljiv privezak. Ova kombinacija je idealna uz belu košulju.

Ponesite lančić sa priveskom novčića
Izaberite diskretne lančiće koji imaju dominantne priveske u obliku novčića koji su veoma popularni ove sezone u domenu aksesoara.

Ogrlica od školjki + zlatni lančić
Ako nas pitate, ovo je najbolji spoj u domenu aksesoara. Unosimo malo morske atmosfere i street style momenta u domenu detalja.

More is more
Slobodno idite do krajnjih granica – kombinujte različite teksture ogrlica i drugačije priveske. Poigrajte se sa bisernim, apstraknim i skulpturalnim privescima.

Minimal i jednostavnost
Skinite priveske i nosite samo lančiće. Minimalizam koji ide uz sve.

Logo brendova i različite dužine lančića
I ovog leta na oglicama i lančićima apsolutno dominiraju logo luksuznih brendova, samo što možemo da ih kombinujemo sa drugim privescima apstraktnih formi.

(cosmopolitan)