Ljubav & Seks

7 razloga zašto ti još uvek šalje poruke, iako ga ne zanimaš

Shvatila si ili ti je već sam stavio do znanja da ga ne zanimaš kao devojka, pa ipak nastavlja da ti piše poruke. Pitaš se šta to treba da znači? Možda mu se ipak dopadaš?

Neki momci jednostavno nestanu iznenada, ali postoje i oni drugi, koji nastavljaju dopisivanje čak i kada nisu zainteresovani za devojku. Zašto to rade? Ovo su neki od najčešćih razloga, piše sajt Besno pile.

Pokušava da bude učtiv i pristojan

Dobrom momku ne priliči da tek tako nestane i ne udostoji damu odgovora, čak i kada ga dotična dama ne zanima. To je jače od njega – od malena usađeni maniri rade svoje. Vaspitan je tako da bude pažljiv prema drugima, naročito prema nežnijem polu. Verovatno i sam potiče iz familije u kojoj je okružen ženskadijom, pa savršeno dobro razume ženski ugao gledanja. Ne želi da ti povredi osećanja i verovatno se nada da ćeš ti sama prestati da mu pišeš.

Kukavica je

Kao potpuna suprotnost od finih, pristojnih i obzirnih momaka, tu su i oni koji nastavljaju konverzaciju iz prostog razloga što žele po svaku cenu da izbegnu sukobe.

Ne zna kako da ti kaže

Neki frajeri su apsolutni duduci kada je reč o odnosima sa ženama. Oni se tu jednostavno ne snalaze. Možda su su suviše dugo bili sa jednom ženom koja ih je napustila, nisu u životu previše izlazili na dejtove, nevešti su u flertu i muvanju. Kako god bilo, ovakav tip nema pojma kako da ti kaže da nije zainteresovan, pa radije potpuno izbegava tu temu.

Želi te za prijatelja

Nisu svi muškarci isti i ne misle svi uvek samo na jednu stvar. Možda ga ne zanimaš kao devojka, ali je definitivno zainteresovan za tebe kao za prijatelja i želi da budeš u njegovom životu. Znaćeš po tome što uopšte ne flertuje sa tobom putem poruka, već je uvek opušten, normalan, otvoren.

Samo hoće malo da flertuje

To što frajer flertuje sa tobom putem poruka često ne povlači nužno da mu se dopadaš i da želi nešto sa tobom u pravom životu. Za njega je to samo mala nedužna zabava. Interesantno mu je i uzbudljivo da ćaska sa tobom, ali budi uverena da nisi jedina. Pošto je u pitanju samo zabava, on verovatno ima u imeniku mnogo devojaka sa kojima provodi vreme na sličan način. Slatki greh bez posledica – to je za njega to. Možda je i u realnom životu ženskaroš, a možda svoju potrebu da dominira i zavodi potpuno ostvaruje na ovaj način. Kako god bilo, ti nisi izabranica njegovog srca.

Nije siguran

On još uvek nije siguran da li želi nešto sa tobom ili ne. Možda mu se dopadaš, ali još uvek pati za bbivšom, a možda mu obaveze ne dozvoljavaju da u svom životu napravi mesta za ljubav.

Drži te u rezervi

Ovo je najgori mogući scenario. Dopadaš mu se dovoljno da dolaziš u obzir – ali tek ako mu sve kombinacije propadnu. On uvek ima dve – tri devojke na rezervi kojima ne dozvoljava potpuno da se ohlade, već ih stalno drži u iščekivanju i neizvesnosti.

Ovakav tip ne voli da bude sam. Navikao je da uvek pri ruci ima neku žensku. Vrlo je moguće da ima jednu stalnu “kućnu” ribu i po nekoliko devojaka za zabavu u opticaju u svakom trenutku.

Takav tip će nastavljati da ti šalje nestašne poruke, čak i kada ozbiljno posumnjaš da nije preterano zagrejan za tebe. To je njegov manir. On sa ženama ne ume ni drugačije da razgovara, jer za njega žene služe samo za jedno – da njega zabave.

(Cosmopolitan, foto: shutterstock)

Stranice: