Ljubav & Seks

7 ženskih poteza zbog kojih muškarci lude od ljubomore!

Nesigurnost je jedan od najčešćih uzroka ljubomore, a ovo je sedam zagarantovanih načina da muškarci izgube razum zbog poteza svojih lepših polovina.

1. Smejanje tuđim šalama
Možda vi ne razmišljate o tome da li je šalu kojoj ste se nasmejali ispričao muškarac ili žena, ali će vaš partner to sigurno primetiti. To je zato što žene često navode da ih kod muškaraca privlači duhovitost.

2. Obožavanje muških VIP-ovaca
Vama je verovatno simpatično da sa drugaricama komentarišete poznate glumce i pevače, ali on neće imati razumevanja za vaše simpatije prema Rajanu Goslingu ili Bredliju Kuperu. Iako su na drugom kraju planete, predstavljaju pretnju za Ego.

3. Spominjanje muških imena kolega
Kada pominjete kolege sa kojima radite, vodite računa da u prepričavanju događaja s posla, muška imena stavljate u “uzgrednu” konotaciju i nikako im ne pridajte preveliki značaj.

4. Najbolji prijatelj – muškarac
Iako potpuno platonski, partner će u svojoj glavi iskonstruisati pravi dramski zaplet od odnosa koji imate sa svojim najboljim prijateljem. Za sve su krive romantične komedije u kojiima se najbolji prijatelji obavezno smuvaju na kraju filma.

5. Kada provodite slobodne dane bez njega
Godišnji odmor s prijateljima je poguban za muški Ego, jer mu tako jasno stavljate do znanja da ne želite da provedete duži vremenski period u njegovom društvu.

6. Kada idete na zabave bez njega
Odlazak na žurke sa svojim prijateljicama ili kolegama, a naročito objavljivanje “veselih” fotografija na društvenim mrežama, povrediće vašeg partnera i učiniti ga veoma ljubomornim.

7. Kad radite prekovremeno
Prekovremeni rad je siguran put do ljubomore. Ali, on važi za oba pola!

(Prva)