CELEBRITY

Anđelina prvi put o razvodu: „Bila sam istinski tužna i beznačajna“…

Anđelina Džoli i Bred Pit bili su jedan od onih ljubavnih parova za koje svi znaju, ali i koji izazivaju zanimanje gde god da se pojave. Upoznali su se 2004. na snimanju zajedničkog filma „Gospodin i gospođa Smit“, a u bračnu luku su uplovili deset godina kasnije. Ipak, nakon dve godine, njihovoj ljubavi je došao kraj.

Razvod je bio jako turbulentan, a pitanje starateljstva nad njihovo šestoro dece često je bilo tema u medijima. Ipak, bivši supružnici navodno su se napokon ovog leta dogovorili pa je Bred dobio priliku provesti praznike sa njima. Slavni glumac je do tad decu viđao samo pod Anđelininim strogim nadzorom.

Inače, ovo je za nju bio treći razvod braka, a sada je o svemu progovorila u razgovoru za francuski magazin Madame Figaro. Kako je istakla, zbog ljubavnog brodoloma je „izgubila samu sebe“.

„Bilo je komplikovano, nisam više prepoznavala samu sebe, a ja sam postala manja, nebitna, iako to nisam pokazivala“, priznala je.

Ispričala je i da je „bila duboko, istinski tužna i povređena“.

„S druge strane, bilo je zanimljivo uroniti u tu poniznost i osećaj beznačajnosti“, prisetila se 44-godišnja glumica koja smatra da je morala otkriti kako opet da bude srećna.

„Sve te stvari se slegnu i pomognu vam da shvatite kako ste sretni što ste živi“, zaključila je.

(index.hr)