Astrologija

Astro iskušenja retrogradnog Saturna: šta će nam sve uzeti sudija Zodijaka u konjukciji sa Marsom

Retrogradnom Saturnu se približava Mars. Obratite pažnju na pravna pitanja, dogovore sa strancima, komunikaciju sa partnerom i ishranu

SATURN, planeta ambicije i ograničenja, 25. marta krenuo je retrogradnim hodom preko Strelca, znaka optimizma i kontakata sa strancima. Njemu se 1. aprila približava Mars, tako da će obrazovati konjunkciju, aspekt koji pojačava uticaje obe planete. S jedne strane, Saturn usporava, a s druge, Mars podstiče na akciju, kao da jednu nogu držite na gasu, a drugu na kočnici. Oni koji su zbog posla prisutni u javnosti, a žele da zadrže pozicije, mogu uspeti samo ukoliko ulože više truda nego inače.

Tokom svog retrogradnog hoda, planeta ambicije i discipline biće u napetim aspektima sa Jupiterom u Devici kao i Venerom i Neptunom u Ribama, zbog čega bi trebalo obratiti više pažnje na finansije, pravna pitanja, odredbe ugovora i dogovore sa strancima, dok sudski sporovi mogu da se oduže (zavisi samo da li to odgovara vama ili drugoj strani). Što se ljubavi tiče, odnos sa partnerom može da zapadne u krizu, zato, obratite više pažnje na komunikaciju s njim.

Harmonični aspekti retrogradnog Saturna sa Suncem, Merkurom i Uranom u Ovnu kao i sa Plutonom u Jarcu, mogu da učvrste već postignute dogovore sa strancima, bilo da se radi o saradnji povezanoj sa čestim putovanjima, razmeni studenata ili stručnom usavršavanju u inostranstvu.

Sa zdravstvenog aspekta, ovaj aspekt ukazuje na moguće probleme sa jetrom i žuči, trebalo bi obratiti više pažnje na način ishrane i izbaciti masnu i začinjenu hranu.

Usporeni hod Saturna preko devetog zodijačkog znaka do 13. avgusta najviše će osetiti Jarčevi, Vodolije i Vage, znaci u kojima je uticaj ove planete naglašen, a najmanje Rakovi, Lavovi i Ovnovi.

OVAN (21.3. – 20.4.)

Simboli ambicije i akcije u devetoj astrološkoj kući u trigonu sa Suncem, Merkurom i Uranom u vašem znaku, mogu da učvrste temelje već uspostavljene saradnje sa strancima ili povećaju šanse za dobijanje stipendije, naročito ako se bavite, medicinom, obrazovanjem ili sportom.

BIK (21.4. – 21.5.)

Planete ograničenja i sukoba u astrološkom polju novca upozoravaju da izbegavate rizične finansijske transakcije i nepotrebne troškove. Izazovan aspekt s planetom prosperiteta vam odgovara, ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

Prelazak planeta stagnacije i akcije preko sedme astrološke kuće, opominje da obratite više pažnje na pravna pitanja i odredbe ugovora. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, partner pokušava da vam nametne svoju volju.

RAK (22.6. – 22.7.)

Vladalac vašeg sedmog astrološkog polja, Saturn, vrlo blizu Marsa, planete akcije i strasti, opominje da budete oprezniji ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti. Izbegavajte podizanje kredita.

LAV (23.7. – 22.8.)

Planeta strasti i akcije blizu Saturna, simbola kašnjenja, usporava realizaciju vaših planova, ako ste student, umetnik ili sportista.

(LoveSensa)