Astrologija

Astro otkriva: Da li je njegov znak avanturista ili veran u ljubavi?

Saznajte da li će vam biti veran u vezi ili će flertovati kad god ima priliku za to?

Ovan

Volite da se takmičite, ukoliko osećate da vaš partner nema dovoljno visoko mišljenje o vama i vašoj seksualnosti, vrlo je verovatno da ćete uploviti u opasnu igru sa strane. Možete završiti na opasnoj teritoriji, budite oprezni.

Bik

Poznati ste po vašoj tvrdoglavosti i odanosti. Kada se nečemu posvetite, to je za vas sve i jedino na svetu. Ali ukoliko osećate da vam partner ne uzvraća ljubav u istoj meri u kojoj smatrate da bi trebao, vrlo je verovatno da ćete početi da tražite to u nekome drugom.

Blizanci

I sami znate koliko ste neodlučni, kao i činjenicu da vam drugi vrlo kratko drže pažnju. Sve ovo opravdava vašu sklonost da u vezi očekujete mnogo više nego što jedan partner može ponuditi. Takođe, ukoliko osećate da vaš partner ne razume i ne ume da prihvati vaš smisao za humor, vrlo je verovatno da ćete gledati da pronađete nekoga ko to može.

Rak

Vi ste jedna velika emotivna fontana i zaista žudite za stabilnošću. Sve ovo vas svrstava u znake koji su u najmanjoj mogućoj meri sposobni da prevare. Iako ste jako nežno i saosećajno biće, isto tako ne biste mogli da podnesete da povredite vašeg partnera, pa čak ni da prekinete vezu kada su se osećanja sa vaše strane ugasila. Da li je lakše: prevariti ih i povrediti ih ili im reći da je otovo i povrediti ih, to ostaje na vama da odlučite.

Lav

Imate potrebu da se osećate kao zvezda svakog filma u svakom gradu i ukoliko vaš partner nije spreman da vam preda tu ulogu, bićete i te kako spremni da prevarite. Ukoliko se ne ophodi prema vama kao prema pravoj holivudskoj zvezdi, vrlo je verovatno da ćete sve to tražiti od nekog ko će to moći da ostvari i nećete žaliti nijednog trenutka što ste nekoga tako povredili.

Devica

Brinete o problemima koji se nisu još uvek ni pojavili. Ukoliko pokušavate da se smuvate sa nekim tipom dok je vaš stalni partner na poslu, to zaista ume da izazove konstantne stresne situacije. Kada govorimo već o ovome, vaš partner nije dosegao vaš nivo perfekcionizma, ne ispunjava vaše standarde, a vi ste skloni da konstantno tražite takvog partnera sa strane.

Vaga

Toliko ste prirodno lepi i izazovni da to totalno opravdava vašu sklonost ka prevari. Ali zbog toga što veličate romantiku i cenite ljubav više od ostalih vrlo teško zamisliti da biste prevarili. Ukoliko se pak odlučite da prevarite, varaćete samo zato što vam je dosadno i treba vam neko da veliča vaš ego.

Škorpija

Ukoliko još uvek niste upoznali onu pravu osobu za vas, pravi ste igrač. Jako ste zavodljivi i šarmantni, nemate nikakvih problema sa pronalaženjem partnera. Ali vi ne prestajete da ih konstantno menjate do trenutka kada naiđete na onog jednog koji će umeti da vas ispuni emotivno i seksualno, to će biti za vas prava priča.

Strelac

Ne umete ništa da sakrijete. Vrlo vam je teško da održite tajne veze jer vam sve spontano izleti posle kratkog vremena. Takođe, seks posmatrate kao zabavnu igru bez ikakvih pravila, tako da ukoliko osetite da vaš sekusalni život počinje da liči na monotonu seriju više nego na neizvesni rijeliti, zasigurno ćete pobeći iz te priče.

Jarac

Odani ste i zavisni od partnera kao malo kuče, ali isto tako vas uopšte ne zanima da li ćete naći ljubav. Stalo vam je i do ljubavi, ali više ste zaokupirani uspinjanjem na socijalnoj lestvici. Ne želite da se skrasite sa jednom osobom, posebno su vam privlačne osobe koje mogu da vam pomogne u vašoj karijeri. Tako da ukoliko ste u vezi, a pritom upoznate glavnu osobu iz firme u kojoj ste oduvek želeli da radite, biće vam teško da ne pomislite na prevaru.

Vodolija

Generalno, kada ste sa partnerom, nećete šarati okolo. Ukoliko prevarite, to će verovatno biti samo virtuelno, u vidu razmena poruka sa nekim sa kime se povezujete na emotivnom nivou. Ali ako zaista volite vašeg partnera, prekinućete vašu flert avanturu u trenutku kada ona preti da pređe granicu bezazlenog dopisivanja.

Ribe

U vama vlada jako saosećanje i emotivnost. Nećete prevariti ukoliko ne osećate potrebu da pobegnete iz veze koja vas više ne zadovoljava kao pre. Kada jednom odjurite u zagrljaj tipu sa kojim ste prevarili vašeg dugogodišnjeg partnera, ubrzo ćete se opteretiti tom pomisli i osećati loše zbog svega što ste uradili.

(Cosmopolitan)