Astrologija

Astro otkriva: Na kakve muškarce pada vaš znak!

Lavice vole inteligente i kreativne frajere, dok Device padaju na emotivne tipove…

Ovan

Šarmantna i brižna žena Ovan najčešće pada na iste takve frajere. Ali, problemi najčešće nastaju kada shvatite da takvi frajeri uglavnom zahtevaju više vašeg vremena i energije nego što ste voljni da im date. Slobodno im recite koliko vam je vaše slobodno vreme i prostor dragocen.

Bik

Više od ičega vi se divite osobama sa snažnim stavovima pa najčešće padate na frajere koji su strastveni i s jasno zacrtanim ciljevima. No s druge strane, i vama je vaše mišljenje važnije od ičega i spremni ste ga braniti do poslednjeg daha pa neka njemu sam Bog pomogne ako će biti imalo tvrdoglav poput vas.

Blizanci

Pitanje je da li postoji šarolikija i zabavnija osoba od vas pa prvenstveno padate na harizmatične tipove koji su uvek spremni na neke nove avanture. Ako je on još i zaljubljen u rizik i život na ivici, šarmirani ste do krajnjih granica. No kakav god frajer bio, za vas je najvažnije da je u stanju pratiti vaš tempo te udovoljava vašoj potrebi za različitosti.

Rak

Budući da ste najemotivniji znak zodijaka, uvek tragate za partnerom koji će biti harizmatičan i koji će vam osigurati pozamašan stepen emocionalne stabilnosti i sigurnosti. A, s obzirom na to da ćete slobodno veče radije provoditi u prijatnosti sopstvenog doma nego u klubu, velika je verovatnoća da ćete se zaljubiti u kolegu s posla. Kolege viđate svaki dan, verujete im i znate da će uvek biti tu za vas.

Lav

Vi volite inteligente i kreativne frajere koji vas inspirišu svojom posebnošću, upornošću i odlučnošću. Vi ste rođeni vođe i obožavate da se pokazujete i dokazujete pa i za idealnim partnerom tragate po prostranstvima crvenih tepiha. Vi ste najveća zvezda zodijaka i za jednako sjajnim partnerom i tragate.

Devica

Vas će na prvu osvojiti umetnički i emotivni tipovi koji će znati da cene vašu podršku i brižnost. Ovo često zna da vam se obije o glavu budući da ćete pre ili kasnije naletite na seronje koji jednostavno obožavaju koliko ste toga spremni da učinite za njih, iako najčešće ne vraćaju ni približno istom merom.

Vaga

Energičnost i samopouzdanje ponekad vam uzimaju mnogo energije, kao i vašim partnerima, pa najčešće tragate za partnerom koji je hrabar i dovoljno uporan da i dalje drži korak s vama. Umesto da još jednom naganjate frajera koji se na kraju pokaže kao potpuni promašaj, za promenu biste voleli da neko naganja vas.

Škorpija

Vi tražite brižne, praktične i strpljive partnere koji će uvek biti uz vas i koji će vam držati stranu u apsolutno svakoj situaciji. Vi u vezi dajete mnogo, ali mnogo tražite i od partnera. Još kada pronađete nekoga ko je u stanju da prati sve vaše promene raspoloženja, neće vam padati ni na kraj pameti da tražite dalje.

Strelac

Obožavate inteligentne osobe širokih pogleda, koje su uvek spremne i voljne da vam se pridruže na svim vašim avanturama. A budući da za vas ne postoji vreme koje nije primereno za zabavu, neustrašivost i izdržljivost cenite više od ičega.

Jarac

Budući da vi gotovo uvek radite, tragate za partnerom koji je osećajan, veran i koji će vam uvek posvećivati puno pažnje i uz kog ćete se osećati voljeno i sigurno. Vaš raspored sati apsolutno ne trpi frajere koji ni sami nisu sigurni da li bi bili s vama ili ne.

Vodolija

Vaša pomalo sanjarska narav žudi za umetnički nastrojenim, neustrašivim frajerima koji zanju tačno šta žele i kako to žele da postignu. Vi pronalazite nešto neodoljivo privlačno u frajerima koji toliko čvrsto drže do svojih stavova da ni zbog kog i ni zbog čega ne pristaju na kompromise.

Ribe

Vi volite pametne frajere koji su uvek spremni da vam pomognu i koji unose tsčno ono što je potrebno u vaš sanjarski i pomalo haotični svet. No u zamenu će takav frajer dobiti jednog od najromantičnijih partnera ikad. Bez šale, svaki dan uz vas je poput ljubavnog filma!

(Cosmopolitan)