Ljubav & Seks

Čak i ako te voli kao kraljicu: Oteraće ga ove tvoje loše navike!

Sve veze imaju svoje faze u kojima je sve lepo ili u kojima ništa nije. Ukoliko prebrodite sve periode imate šansu za dugu i lepu vezu. Najbitnije je da od samog početka znate šta ne biste trebali da radite ako želite da ga zadržite…

Opsednuti ste s njim

Ako vam na poruku ne odgovori u roku od pet minuta, odmah ga zovete i pitate ga šta nije u redu. Već ga u ponedeljak zapitkujete šta želi da radite za vikend. U svemu mu povlađujete: on je taj koji odlučuje koliko često ćete se viđati i šta ćete raditi kad ste zajedno. Bez prigovora prihvatate sve njegove predloge i želje, zanemarujući sopstvene iz straha da vas ne ostavi.

Ukratko, dopustili ste da vas vrti oko malog prsta, a on to oseća i sve je manje zainteresovan. Muškarce impresionira svestrana, žena koja ima puno samopouzdanja, koja ima širok spektar sopstvenih interesa, kojih se ni zbog koga neće odreći, a ne nesigurna klinka kojom mogu svi manipulisati. To im je dosadno i neprivlačno, pa takvu devojku redovno ostavljaju. Naravno, uz rečenicu „nisi ti kriva, nego ja, ti si naprosto predobra za mene“.

Laže, zapravo je želeo da kaže – predosadna i neinspirativna. Nemojte zaboraviti da su u davnoj prošlosti ipak oni bili lovci. Uvek se potrudite da pomalo budete neuhvatljiva lovina.

Posesivni ste

Naljutili ste se kad je otišao na kafu s prijateljicom iz detinjstva, dobili ste ospice kad ga je kolega s posla nagovorio da izađu u muški provod (pa šta onda ako ga je ostavila devojka i oseća se sam i očajan, to je njegov problem), a i njegova mama vam ide na živce jer „šta ima da ga zove svako veče“. U njegovom muškom društvu verovatno imate neki nelaskavi životinjski nadimak tipa „zmija“ ili „pirana“, a žensko društvo više nema jer ste uspešno rasterali sve njegove prijateljice. Mislite da da vam dobro ide ali jedan dan, kad hemija malo popusti, a hoće, shvatiće da više tako ne želi da živi tj. poželeće svoj stari život natrag u kojem se nikome nije morao da pravda.

Previše ste kritični

Ismejavate njegov modni stil, prigovarate mu kako vozi, zgrožavate se nad, po vašem mišljenju, nedostatku opšte kulture… Dok vas jedan dan ne pita – pa dobro, u šta si se ti onda zaljubila i ne potraži neku manje kritičnu, koja nije opsednuta modom i kvizovima znanja.

(Stil, foto: thinkstock)