Ljubav & Seks

Česta dilema među ženama: Istraživanje je odgovorilo na pitanje šta muškarci misle kada žena napravi prvi korak?

Kako se muškarci osećaju kada devojke učine prvi korak i skupe hrabrost da im priđu, pitanje je koje se često postavlja u muško-ženskom društvu.

Istraživanje je pokazalo da muškarci zaista jako vole kada žene učine prvi korak.

„Bukvalno svaki momak će biti vrlo srećan ako učinite prvi korak“, rekao je jedan od momaka koji je učestvovao u istraživanju.

Kako bi istraživanje bilo validno, učestvovali su i momci koji ne vole da im devojka prva prilazi i dali su svoje objašnjenje zašto ne vole.

„To je zato što uglavnom ne verujem ljudima pa kad neko počne da se udvara bez ikakvog razloga, pitam se koji je njegov pravi motiv. To ne znači da ne bih izašao sa devojkom koja je napravila prvi potez, ali moja početna reakcija je da se čuvam“, rekao je jedan od učesnika istraživanja.

Poenta je u činjenici da su muškarci željni komplimenata, prenosi Klix, a kada dobiju pažnju od žene, to im povećava samopouzdanje.

„Mislim da se većini momaka sviđa kada im žena prva priđe. Muškarci, uglavnom, retko dobiju komplimente, a kada im devojka prva priđe, to im je veliki kompliment“, nadovezao se drugi učesnik.

Dakle, žene, slobodno napravite prvi korak.

(Superžena.b92)