Moda

Čizme ili pantalone? Poznati brend izmislio novi odevni komad za kojim su već poludele manekenke

Modna kuća Balenciaga poznata je po odvažnim modelima cipela.

Njihove supervisoke pripijene čizme koje dolaze u čitavoj paleti boja protekle sezone smo veoma često viđali na nogama slavnih dama poput Kajli i Kendal Džener, Hejli Boldvin i mnogih drugih modnih influencerica.

Šarene čizme koje sežu visoko iznad kolena bilo je zaista teško ne primetiti, ali brend je sada otišao korak dalje. U svojoj novoj kolekciji Balenciaga sada nudi još više čizme koje idu sve do struka i pretvaraju se u pantalone.

Ovakvo nešto dosad nismo imali priliku da vidimo i jedino što nam u ovom trenutku pada na pamet je to da se zapravo radi o vrlo praktičnom komadu koji uvelike olakšava oblačenje.

S druge strane, nismo baš sigurni da bi ovakve čizme pristajale nekome ko nije dugonoga manekenka. U svakom slučaju, baš nas zanima hoće li čizme-pantalone uskoro postati novi odevni komad koji će se nalaziti u svačijem ormaru.

Ipak, ako do toga dođe, verujemo da će mnoge od vas radije malo pričekati na high-street modele jer ove dizajnerske kostaju 1795 funti, odnosno oko 2000 eura.

Izvor: index.hr