Astrologija

ČUVAJTE SE OVA 3 MUŠKA ZNAKA: Šarmantni su, ali najveći prevaratni i lažovi

Otkrijte s kojim horoskopskih znakovima bi trebalo da se žene pripaze. Šarmantni su, ali veliki prevaranti.

1. OVAN
Kada se radi o udvaranju, Ovan je direktan i agresivan. Što vam je pristup jači, to bolje. Ovnovi znaju da udele komplimente. Oni žele da čuju da su najprivlačnije osobe na planeti. Ali slobodno mu se možete suprotstaviti. Njima su rasprave vrlo privlačne. Na taj način ćete perfidno stići do njegovog srca. Ovnovi se obično zaljubljuju brzo, intenzivno i celim svojim srcima. Odnos s njima je dinamičan i strastven, a njihova osećanja su ekstremno duboka. Ipak, oni su vrlo bezobzirni u ljubavi. Borbe s njima su prilično česte, tako da začarani krug svađe i mirenja može trajati duže vrijeme. Ili, dok strast ne nestane. Čim se to dogodi, oni će prekinuti vezu i tražiti nekog drugog. Oni mogu da funkcionišu samo s nekim ko je stalni izazov za njih.

2. LAV
Harizmatičan i željan pažnje, Lav ima ogromno poverenje u svoje sposobnosti. Optimističan i nezavisan, lako postaje centar pažnje i zna kako da ostane tamo. On je odgovoran u vezi. Neizmerno tvrdoglav, jedva prihvaća poraz i neuspeh. Partneri moraju shvatiti njegovu strast za uspjehom u životu i treba uvek biti spremni laskaju i ohrabruju. Najgora stvar koju možete učiniti s Lavom je da ga ignorirate ili ne primjećujete njegova postignuća.
Ako želite osvojiti Lava, to će biti teška borba. Stoga vam odmah kažemo da je najpametnije da odustanete.

3. RIBE
Muške ribe vole da zavode i retko u to uključuju emocije. Možda dosta kasnije, ali i tad je pitanje. One imaju toliko galantan stav, tako da se svaka žene na kratko oseti kao da je jedna i jedina. To je samo taktika, kako bi se njegove partnerke bolje opustile i prepustile. Muškarac Riba ima tendenciju da laže i bude licemeran. On se ne zaljubljuje lako, potrebno je mnogo truda i strpljenja da se izgradi solidna veza s njim.

(Kurir)