Muškarci

Čuvajte srce od ovih žena

Konačno ste upoznali devojku koja vam se sviđa, ali saznali ste da je nedavno izašla iz duge veze ili braka. Ako ne želite da vam ova dama slomi srce, budite oprezni.

A, to će se desiti znatno lakše nego što vam se čini. Pošto je tek izašla iz veze koja je upala u rutinu, verovatno će biti veoma zabavna pokušavajući da nadoknadi sve što je propustila. Kada shvatite da ste se zaljubili, može biti prekasno.

Stručnjak za veze Dona Barns upozorava da ovaj tip žena vraća samopouzdanje tako što uplovi u avanturu sa bilo kim, ko se nađe u pravo vreme na pravom mestu. Novom momku prilazi sa zaraznim entuzijazmom i on se lako vezuje za nju.

Ali, velika je verovatnoća da ona još nije spremna za vezivanje, jer bez obzira na to da li je ostavljena ili je sama raskinula, potrebno joj je vreme da definitivno raskrsti sa bivšim. Čak i ako poželi vezu sa novim partnerom, nije isključeno da će negativne osobine bivšeg projektovati na vas. Naravno, uvek postoje izuzeci, ali budite oprezni i najbolje je da sa ovom devojkom malo prikočite.

(Novosti)