Ljubav & Seks

Da li je dobra devojka isto što i poželjna devojka?

Svaka od vas bi da bude poželjna devojka, jer svaka želi da opčini muški svet. Da li zbog toga treba da postanete loše? Evo odgovora…

Postoje dobre osobe ženskog pola i devojke koje su dobre za vezu. Ove druge bi svaki muškaracpoželeo. Ako želite da budete među njima, ovo su definitivno saveti za vas.

Nekim devojkama je sasvim prirodno da se ovako ponašaju, pišeIndex. Međutim, za one drugačije, da bi postale one poželjne, treba dosta vežbanja. Počnite odmah.

Obuzdajte svoju ludu stranu

Muškarci vole da kažu da su žene lude. Žene se žestoko naljute ako čuju nešto slično, ali to ponekad i nije tako daleko od istine. Činjenica je da vas muškarci izluđuju, kao i većinu žena, ali cilj je da prevaziđete potrebu za ludim reakcijama i da reagujete smireno. Ovo jeste teško, ali kad to uspete, bićete bolja osoba i jako dobra devojka.

Prestanite da razmišljate o čemu muškarac razmišlja

Istraživanja pokazuju da muškarci razmišljaju mnogo manje, nego što žene veruju da oni razmišljaju. Problem nastaje u trenutku kad žene pokušavaju da saznaju o čemu muškarac razmišlja, iako on najverovatnije ne razmišlja ni o čemu pametnom, pa u svojoj glavi stvara scenarije koji nemaju veze s vezom.

Mislite na svoje potrebe

Muškarci imaju svoje potrebe. Imaju i žene svoje potrebe, ali problem kod nekih žena je što u trenutku kad uđu u vezu potpuno zaboravljaju na to i bave se samo potrebama svog muškarca. To u muškarcima izaziva osećaj gušenja, a u ženama osećaj da njihov muškarac ne brine o njima. Stvar je u tome da svako treba da brine o sebi, pa onda da počne da zadovoljava tuđe potrebe.

Borite se za sebe

Ako je muškarac bezobrazan i radi stvari koje vam ne odgovaraju, najgore što možete da napraviti je da ignorišete to i da se pravite da je sve u redu. Muškarac kojem je stalo do vas, stalo je i do toga da budete zadovoljne. Muškarac kojem nije stalo do vas će loše reagovati na prigovor, ali takvog muškarca ni ne želite blizu.

Dajte mu šansu da objasni

Dobre devojke daju svom dečku šansu da objasni zbog čega je pogrešio, a ostale samo viču i ne zanima ih objašnjenje. Ako je objašnjenje loše, imate vremena za vikanje, ali pametno je prvo saslušati šta on ima da kaže.

(Super Žena, foto: thinkstock)