Ljubav & Seks

Da li je njegovo “volim te“ zaista iskreno

Nekada može da nas povede strast, pa možemo reći nekme da ga volimo, čak iako zaista ne mislimo tako. Možda nam se ta osoba baš sviđa, ali smo je skoro upoznali i ne znamo još mnogo toga o njoj. Isto tako se može desiti i sa muškarcima – dovoljan je jedan “pravi” trenutak i ove dve reči će izleteti iz njegovih usta. Međutim, ne mora značiti da tako i ne misli, ali se ipak ne treba zaletati.

Ako je neka činjenica iz daljeg teksta tačna u vašem slučaju, možda vaš partner nije bilo toliko iskren kada vam je izjavio ljubav…

1. Vi još niste spremni da mu kažete da ga volite

Ovo se najčešće dešava u vezama – vi niste spremni, a on vam je već rekao da vas voli. To može značiti da vam je rekao suviše rano, jer ga je ponela neka situacija ili strast. Porazgovarajte sa njim o tome otvoreno i recite mu kako se zaista osećate. Možda mu se baš sviđate, pa mu je slučajno izletelo tako nešto. Ako želi da priča sa vama o tome – znači da želi ozbiljnu vezu, a ako ne, bolje je da se rastanete.

2. Niste proveli dovoljno vremena zajedno

Za ljubav i kvalitetnu vezu je potrebno vreme, jer se ipak dvoje ljudi mora bolje upoznati, a to se ne može odmah. Ipak “ljubav na prvi pogled” označava samo zaljubljenost, jer se ipak ne znate dovoljno, pogotovo njegovu pravu ličnost.

3. Niste još uvek spavali

U ovom slučaju njegovo “volim te” može značiti samo – “hajmo da ubrzamo proces i spavamo već jednom”. Zato budite na oprezu i nemojte se lako predati.

4. Vrlo kratko ste u vezi

Pod kratkim se podrazumeva veza do 3 meseca. Ipak, postoje dve situacije – ako ste tih tri meseca provodili stalno zajedno, za to vreme se možete dovoljno upoznati i razviti pravu ljubav, ali ako ste se viđali retko, što zbog posla i drugih obaveza – moguće je da nije bio dovoljno ozbiljan kada vam je to rekao.

5. Nije za “vezivanje”

Ako nije spreman za emotivno vezivanje, trud i rad za vezu i njen kvalitet, znajte da je to njegovo “volim te” rečeno tek tako. Moguće je da se u tom trenutku osećao toliko lepo da je jednostavno hteo da ulepša situaciju, ali ipak nije to – to.

(zenskimagazin.com)