CELEBRITY

Da li je praznična čestitka porodice Kardašijan otkrila ono o čemu se tako dugo nagađa?

Mnogo, mnogo pitanja nam je trenutno iznad glave.

Porodica Kardašijan uvek voli na poseban način da obeleži božićne praznike, a jedna od stvari koja je kod njih tradicionalna je čuvena božićna čestitka cele porodice.

Ove godine s fotkama su počeli 1. decembra, a na svojim Instagramima objavljivali su ih svaki dan, deo po deo, sve do juče kada smo napokon mogli da vidimo celu porodicu na okupu u farmericama i običnim belim majicama.

Ali čestitka je ostala bez najmlađe sestre, Kajli Džener, kao i Roba Kardašijana.

Za nju se već neko vreme šuška kako očekuje dete sa svojim dečkom, reperom Travisom Skotom, a sada se još više čini kako su takve glasine istinite.

Deo obožavatelja nadao se kako će upravo čestitka potvrditi njenu trudnoću, kao i Kloe Kardašijan, ali starija sestra je to učinila prošle nedelje.

“Čekaj, to je to, nema velikog iznenađenja na kraju?”, “Umiremo od želje da vidimo samo jednu osobu”, napisali su neki fanovi ispod slike, dok je jedna obožavateljka zaključila kako je čestitka bila “čisto gubljenje vremena i novca”.

Ako možemo da zaključimo, ovakve stvari i te kako prijaju Kajli, jer se o njoj stalno priča, a novac od prodaje njene beauty linije neprestano raste.

Neko vreme, pričalo se i kako je Kim besna na nju, jer ne želi da potvrdi trudnoću u vreme kada će surogat majka njoj i Kanjeu roditi treće dete, jer time neće dobiti medijsku pažnju kakvu očigledno želi.

Ipak je porodica Kardašijan diplomirala poigravanje medijima. Ova je čestitka samo još jedan dokaz!

(Index Rouge)