Ljubav & Seks

Da li me on zaista VOLI: Ovih 7 znakova pokazuju njegova prava osećanja

Portrait of an attentive boyfriend kissing his smiling girlfriend relaxing in the living-room, Image: 138494507, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Wavebreak

Zapamtite da razmera njegove ljubavi se uvek meri intenzitetom njegovih reči i dela. Ako vas zaista voli proći će ovaj test, u suprotnom nemojte gubiti vreme sa njim.

Ovih 7 pokazatelja lako otkrivaju njegova prava osećanja prema vama:

Da li se uvek ophodi prema vama s poštovanjem?

Ako vam retko pokazuje svoju naklonost i poštovanje, veza ne može opstati. U ljubavi ne biramo vreme i mesto kada ćemo pokazati naklonost partneru, ona mora uvek da postoji. Nikako ne ubeđujte sebe da je normalno da se 2 dana savršeno slažete, a ostalim ne. Ako vas voli, učiniće sve da se osećate lepo sa njim svaki dan.

Da li se njegove reči podudaraju sa njegovim delima?

Svi znamo za izreku „dela govore više od reči“, kako biste bile sigurne da vas voli morate analizirati njegovo ponašanje. Da li vam govori koliko vas voli, a potom ignoriše kada izrazite svoje želje kako biste voleli da provedete dan sa njim, šta biste voleli da jedete?

Da li je ljubav uzajamna?

Kada se dvoje vole, ljubav koju pruže jedno drugom je jednaka. Ako on diktira tok veze i očekuje da ga pratite poput građanina drugog reda, jasno vam je o čemu se radi. U uspešnim vezama oba partnera učestvuju podjednako u donošenju bilo kakvih odluka.

Možete li mu u potpunosti verovati?

Osnova svakog uspešnog partnersta jeste nepokolebljivo poverenje. Ukoliko mu ne verujete u potpunosti, razmislite da li ima smisla da budete u takvom odnosu.

Da li vam govori da vas voli?

Da li vam iskazuje ljubav svakodnevno bez dodatnog podsticanja s vaše strane? Ili je jedan od onih koji misle da ne moraju to da kažu jer vi to već znate. Greška. Ukoliko retko čujete ove dve magične reči, veza vam je u problemu.

Može li da zamisli svoj život bez vas?

Kada nekoga volite, ne možete da zamislite svoj život bez njega!

Posle 32 godine naučnih istraživanja ljubavi i braka, jedina stvar koja je zajednička kod svih istraživanja i parova jeste da ne mogu da zamisle svoj život bez partnera. Ukoliko vaš partner odgovori drugačije, definitivno nije pravi za vas.

Da li je UVEK tu za vas?

Muškarac koji vas iskreno voli će uvek biti tu za vas, u kakvoj god da se situaciji nađete na njega možete računati. Time vam daje do znanja da se možete u potpunosti osloniti na njega i ono glavno: u kom se pravcu kreće vaša veza.

(Cosmopolitan)