Ljubav & Seks

Da li se prepoznajete: Ovih 5 stvari otkrivaju da ste savršeni jedno za drugo

Trenuci nesigurnosti, pa čak i sumnjanja u vašu ljubav, potpuno su normalni. Naravno, ako se ne događaju prečesto.

No, postoje jasni znaci koji otkrivaju da ste stvoreni jedno za drugo, a upravo bi oni mogli umiriti i rešiti vaše nedoumice:

Prošli ste kroz dobre, ali i loše stvari

Ako ste jedno drugom potpora u svim situacijama te ste čak i nakon „oluje“ još bliži jedno drugome, to je jedan od znakova da ste stvoreni jedno za drugo.

Delite iste ciljeve

Važno je znati da kroz život idete u istom smeru, ali to ne znači da morate imati identično mišljenje oko svih stvari. No, ako on ne želi decu, a vi sanjate veliku porodicu ili pak vi maštate o karijeri, dok on misli da ćete biti domaćica – sve ovo bi trebali biti znaci za uzbunu.

Ne gubite vreme na besmislene svađe

U redu je posvađati se iako vam neko tvrdi da postoje veze u kojima se partneri nikada ne svađaju, budite sigurni da laže. No, ako nakon svake svađe ne razgovarate i ne čujete se danima, pa čak i nedeljama, trebali biste razmisliti o budućnosti takve veze.

Verujete svom partneru

Važno je verovati osobi s kojom želite provesti život. Njegov mobilni i laptop ne moraju stalno biti u vašim rukama kako biste bili sigurni u njegovu vernost.

Razumete se i pod pokrivačem

Iako fizička privlačnost, kao i odličan seksualni život nisu garancija uspešne veze, niko ne može poreći da je važan faktor.

(index.hr)