Muškarci

Da li ste njen najbolji ljubavnik?

Sigurno  vam je nekad prošlo kroz glavu da li vaša žena misli da ste njen najbolji ljubavnik? Možda ste i postavili škakljivo pitanje i verovatno dobili potvrdan odgovor uz opasku „Kako to uopšte možeš da pitaš“! Ako ne želite da vam se sruše iluzije, prestanite sa čitanjem ovog teksta. Jer, istina je, ipak, surova.

Istraživanja pokazuju da mali broj žena doživljava muževe kao najbolje ljubavnike sa kojima su bile. Ako je za utehu, to ne znači da ne vole seks s vama. Na ocenu najboljeg intimnog odnosa utiču iskustva, protiv kojih ne možete da se borite, osim ako je vaša draga bila nevina do braka. Seksualni terapeut Tami Nelson pojašnjava da mnoge supruge dobar seks vezuju za prvi put kad su doživele orgazam ili prvi put kada su se zaljubile. Tu je još jedan, bitan faktor: idealizacija.

Kako vreme prolazi, zaboravljaju se ružne stvari, a u sećanju ostaju lepe, koje se zatim preuveličavaju. Kao najbolji ljubavnici doživljavaju se oni, sa kojima su davno imale jedan seks za pamćenje, čak i kada su ostali susreti bili prosečni. S druge strane, seks sa mužem, ma kako bio uzbudljiv u početku, vremenom postaje rutina. I zato, iznenadite partnerku već večeras atmosferom za pamćenje.

(Novosti)