Astrologija

DAME, PAŽNJA: Bik je najbolji ljubavnik, a Strelac voli da švrlja

Ako želite nekome da budete centar sveta, osvojte Devicu, ako ste za romantiku, izaberite Vagu, a sa Škorpijama budite oprezni jer su previše sebični.

Ovan

Ovnovi su poprilično dopadljivi ženskom svetu. Vole da kontrolišu, izuzetno su dobri u ljubljenju, ali su nestrpljivi i često sebični u vođenju ljubavi, što može dovesti do poteškoća u odnosu. Njihovi trenuci strasti često su prolazni, ali ako se zaljube, očekujte jedan od najlepših ljubavnih doživljaja.Kako ga zavesti? Pre svega, ne budite stidljivi! Pokažite da imate mozak i da ste spontani. Ovnovi uživaju u nepredvidljivosti, a komplimente rado primaju.

Bik

Za ovaj znak kažu da je najbolji ljubavnik i najmuževniji znak Zodijaka. Ima ekstremno snažan ljubavni nagon i stalnu potrebu za fizičkim dodirom, a njihov apetit za seksom čini se nezasitim. Za njega je ljubav poput hrane, u kojoj treba uživati dugo, često i predano.

Kako ga zavesti? Bikovi jako vole poklone, a zbog svoje senzualnosti odmah će primetiti vaš miris, čistu i mekanu kožu, svež dah.

Blizanci

Ako cenite inteligenciju, Blizanci su idealni za vas. Pametni i dovitljivi, majstori su flerta i ženski rod lako obaraju s nogu. Kao ljubavnici izuzetno su maštoviti i s njima se sigurno nećete dosađivati. Ali, vodite računa da slične karakteristike i oni očekuju od partnerke.

Kako ga zavesti? Blizanci vole kad ih žene hvale i kad se dive njihovom intelektu. Tražite od njih savet, budite ženstveni, ali pokažite inteligenciju.

Rak

Kao najemotivniji i najosetljiviji znak Zodijaka, Rak treba nežan dodir i duboku emotivnu povezanost sa svojim partnerom. Cene brižnost i primetiće ako drugima činite dobra dela. Veoma su predani i strasni ljubavnici, ali ako izneverite njihovo poverenje, spremni su na žestoku osvetu.
Kako ga zavesti? Rak se može najbolje zavesti romantičnom atmosferom i sentimentalnošću. Uživaju kad se neko brine o njima i kad im pruža zaštitu.

Lav

Uvek vatreni, Lavovi gore u seksualnoj samouverenosti i moći. U krevetu preuzimaju inicijativu i istražuju ljubavničke veštine skoro na dramatičan način. Ako se nađete s Lavom u takvom vrtlogu strasti, očekujte mnogo poklona i pažnje.
Kako ga zavesti? Da biste ga zaveli, jednostavno uzvratite istom merom. Njegovu nežnu stranu probudićete ako mu lagano prolazite prstima kroz kosu.

Devica

Ako želite nekome da budete centar sveta, osvojte Devicu. Iako izgledaju mirne i staložene, čak i ledene, ispod se skriva ogromna senzualnost. Sklone su opsesiji jednom osobom i perfekcionizmu, što može biti teška kombinacija za vezu. Ali ako ih osvojite, voleće vas ceo život.
Kako je zavesti? Da biste zaveli Devicu, budite čisti, pristojni i staloženi. Ona traži savršenstvo i prilično je izbirljiva.

Vaga

Željna da pruži zadovoljstvo, Vaga je odličan i predan ljubavnik. Voli sentimentalnosti i romantičnost, a biće joj drago i da joj ispunite poneku maštariju. Flertovanje je Vagama u krvi, kao i eksperimentisanje u krevetu.
Kako je zavesti? Najlakše je starom školom romantike zavesti Vagu. Treba pokazati širinu, jednostavnost, šarmantnost, manire i ženstvenost.

Škorpija

Najseksualniji od svih horoskopskih znakova Zodijaka, Škorpijama nije strano da manipulišu i iskorišćavaju druge da bi zadovoljili svoje seksualne apetite. Imaju magnetsku privlačnost, odlični su u krevetu iako imaju problem sa uplitanjem emocija u celu priču.
Kako ga zavesti? Škorpione je izuzetno teško zavesti s obzirom na to da su zbog šarma i manipulativnih sklonosti navikli da sami budu zavodnici.

Strelac

Strelac uvek ostaje mlad u srcu i otvoren za eksperimente u krevetu. Često su strastveni prema jednoj osobi, ali brzo dobiju potrebu za novim avanturama. Za kratku i zabavnu avanturu Strelci su pravi izbor, a oni koji žele vezu mogu ih smatrati pomalo nestabilnim horoskopskim znakom.
Kako ga zavesti? Oni vole da ih dodirujete po struku, bokovima i butinama. Dobro raspoloženje i smisao za humor primetiće i kod drugih.

Jarac

Jarac je rezervisan prema drugima, pa se mora jako zaljubiti da bi postigao istinsku fizičku intimnost. Nisu skloni eksperimentisanju, ali su stabilni i verni u vezama, pa su odličan izbor za one koji žele pravu vezu.
Kako ga zavesti? Prilazi im se polagano i proračunato. Koncentrišite se na male dodire i duboke poglede. Ne dajte im sve odmah i nakon nekog vremena uzvratiće vam eksplozijom.

Vodolija

Voleće vas zbog vašeg tela i neće se zamarati odnosom pre nego što vas pozove u krevet. Veoma su željni fizičke ljubavi i nepredviljive romanse. Imaju pobunjeničku prirodu i bićete im poželjni ako ste svoji i originalni.

Kako ga zavesti? Ako želite da bude samo vaš, morate stalno da glumite da ste neosvojivi.

Ribe

Ovaj znak pružiće mnogo zadovoljstva u fizičkom smislu. Ribe vole da udovoljavaju i najsrećnije su kad su svi oko njih srećni. Kad upoznaju ljubav svog života, nema tog problema koji neće želeti da reše seksom pomirenja.
Kako ih zavesti? Oni vole agresivniji pristup. Ribama treba odvažno prići i imajte na umu da nisu preterano zainteresovani za preduge zavodničke igrice.

(kurir)