Moda

Definicija jeseni: 6 modela pantalona na vrhu modne liste za ovu sezonu!

Teško vam je oprostiti se od lepršavih letnjih haljina i suknji? Ovi trendovi bi vam to mogli malo olakšati.

Ove sezone u fokusu su pantalone i nose se zaista raznoliki modeli među kojima će svako lako pronaći nešto za sebe. U nastavku smo izdvojili šest vodećih trendova, sa kojima ne možete pogrešiti:

Karirane

Karirani print popularan je svake jeseni pa tako i ove, a najpoželjnije ga je nositi upravo na pantalonama. Odaberite model koji laska vašoj figuri i iskusite sve čari ovog statement komada koji ćete sigurno iznosati tokom jeseni, ali i zime.

Trenerka sa bočnim linijama

Donji delovi trenerki sa linijama na bočnim stranama nogavica načinjeni od neke sjajne tkanine ili pliša kakvi su se nosili i početkom milenija ponovo su „in“ i izvan teretane.

Samtene

Samt se vratio u velikom stilu, a osim što vam donosi trendi izgled, jamči vam i toplinu. Najpopularniji odabir za ovu sezonu su pantalone od samta u nekoj jarkoj upečatljivoj boji, ali nećete pogrešiti ni sa neutralnim.

Kožne sa ravnim nogavicama

Kožne pantalone su još jedan komad koji se vraća u modu svake jeseni, a ove godine najpopularniji su modeli sa ravnim nogavicama, baš poput farmerica.

Trapez

Trapez se ponovno vratio u modu, a najpopularniji je na farmericama, ali prolazi i na svim drugim modelima pantalona.

Cargo

Najpraktičniji trend sezone definitivno su takozvane cargo pantalone koje su u modi bile početkom milenija i koje krase brojni džepovi pa vam uz njih ne treba ni torba.

(index.hr)