Ljubav & Seks

DEVOJKE, DA VAS VIDIMO: Boja donjeg veša otkriva kakvi ste u krevetu

Da li vaš donji veš može da otkrije o vama? O da, donji veš može da otkrije kakvi ste u krevetu i to na osnovu svoje boje. Dakle, evo šta vaš donji veš otkriva o vama.

Crna

Crna boja je klasika. Crna je bezbedna i ponekada može biti izazovna. Ako želite da uvek budete spremni na se*s, crni donji veš je idealan.

Plava

Ovo je boja za avanturiste. Naravno postoje različite nijanse plave, ali sve su one zabavne na svoj način.

Ako ste stidljivi odaberite bejbi plavu, ako ste spremni da osvojite svet – klasična plava je savršen izbor.
Ukoliko je najveći deo vašeg donjeg veša u plavoj boji, vi ste verovatno pomalo divlji, ali posedujete i stil – savršena kombinacija.

Crvena

U pitanju nije samo kliše – crvena boja je zaista povezana sa se*sepilom. Međutim, ako planirate da kupite crveni donji veš, to činite verovatno zato što imate planove.
Crvena boja je boja smelih i romantičnih. Ako vam je fioka puna crvenog donjeg veša, vi nemate problema sa svojom se*sualnošću.

Bela

Za razliku od crvene, bela boja se povezuje sa čednošću. Ako uglavnom nosite beli donji veš, puni ste mladalačkog duha i spremni ste na eksperimentisanje, ponekad.

Žuta

Žuta simbolizuje intelekt. Iako volite se*s, nije vam prva stvar na pameti. Vi birate kada ćete i sa kim otići u krevet.

Roze

Vi ste senzualna i nežna osoba kojoj je nežnost važnija od ludovanja pod čaršavima. Neizlečivi ste romantik i treba vam vremena kako biste se odlučili da stvari premestite u spavaću sobu.

(beograd.in)