Astrologija

DIZNI HOROSKOP: Da li ste kao Pepeljuga, Mala sirena, ili Aurora?

Standardni horoskop može da pokaže mnogo o vama, ali ovaj iz Diznijevih bajki je veoma neobičan.
OvanOvnovi su druželjubive i ektrovertne osobe koje uvek stoje iza svojih uverenja. Tako je i Džasmin je tako odbrusila ocu da joj ne pada na pamet da glumi trofej, već će se udati za onog koga ona želi.
Pored toga što su druželjubivi, umeju da budu i naivni, pa je tako Aladin i uspeo da nasamari Džasmin i uveri je da je princ. Ipak, i ako ih razočarate i naljutite, to će ih brzo proći.

Bik

Bik sve stoički podnosi na nogama – drži se uloge koja mu je dodeljena i nikada se ne žali. Odradiće svoje obaveze bez prenemaganja i žalbi. Pravi bik je saosećajan i pouzdan, baš kao i Pepeljuga, koja trpi maltretiranje maćehe i polusestara bez ijedne reči, čime pokazuje neverovatnu emocionalnu snagu.

Blizanci

Blizanci su nestalni – ne možete ih uhvatiti ni za glavu ni za rep. Tako ni Anastazija ne može da odluči da li će da krene ili ne u potragu za bakom.

Njena ljubav sa Dimitrijem je zaista u znaku Blizanaca: uzbudljiva i opasna.

Rak

Tijana je, kao pravi Rak, tvrdoglava heroina koja vredno radi i uvek je fokusirana na svoj cilj. Ne dozvoljava emocijama da joj se ispreče na putu i spremna je da se svakom suprotstavi. Iako su po prirodi osetljivi, uvek nabace oklop uz pomoć kog glume čvrstinu.

Lav

Lav je rođeni vođa i prezire dosadu. Megara, poput pravog Lava, nema problem sa tim da Herkulesu direktno kaže kako stvari stoje.Ipak, voli ga svim srcem i spremna je da uradi sve za svog muškarca.

Devica

Devica je nežna i uvek nastoji da ne talasa. One su po prirodi veoma tihe, pa nije ni čudo što je Aurora u ovom znaku.

Na njih se uvek možete osloniti, budući da su veoma iskreni.

Vaga

Vage su nemirne i ne drži ih mesto, pa je za Zlatokosu bila prava kazna to što je zatočena u zamku. Najsrećnije su kada su okružene ljudima, zbog čega je Zlatokosa i depresivna u svom “kavezu”.
Poput prave Vage, ona je izvagala sve opcije za bežanje iz svoje kule-

Škorpija

Škorpije mrze zabrane i nemogućnost da same odaberu u kom će se pravcu kretati. Sve što Arijel želi jeste da se oslobodi svog sirenskog repa i živi ljudskim životom.

Spremna je da ide daleko kako bi ostvarila svoje želje.

Strelac

Strelčevi su poznati kao veliki ljubitelji životinja, pa nije ni čudo što je baš Pokahontas rođena u ovom znaku zodijaka. Strelčevi imaju sjajne komunikacione veštine, i pravi su majstori u održavanju mira u kući.
Kao i svaki tipični Strelac, tako se i Pokahontas naglo i iznenadno zaljubila u Džona Smita.

Jarac

Jarčevi su po prirodi inteligentni, ambiciozni i odlučni. Sve ove kvalitete poseduje i Džejn iz “Tarzana”. Džejn, po ugledu na svog oca, prati svoje snove o afričkoj džungli i čini sve da ih ostvari.
Nepoznato je ne plaši i uvek sa radošću prihvata nove izazove.

Vodolija

Vodolije su veoma humane i prihvataju sve ljude, kakvi god oni bili. Tako Snežana bez pardona ulazi u dom patuljaka i čisti ga iako nema pojma ko tamo živi.
Kada napokon vidi kome je očistila kuću, ne odbija je čudan izgled patuljaka, i ni na kraj pameti joj nije da im neko drugi možda ne bi tako bezrezevno verovao.

Ribe

Bel je ćerka pronalazača – kreativna je i introvertna. Takođe je i tvrdoglava, i ne da se prevariti sjajnom Gastonovom fasadom.

Novac je ne interesuje, ona želi samo da se stara o drugima. čak i kada je to na njenu štetu.

(Kurir)