Astrologija

Dnevni horoskop za 10. 4. 2018. godine

Ovan
Danas bi trebalo da se potrudite da budete što agilniji na poslu. Dajte svoj maksimum. Držite se plana rada. Nemojte da se preforsirate.

Bik
Danas ste sjajno ste raspoloženi. Moguće je kraće putovanje, iskoristite priliku ako Vam se ukaže. Pokušajte da realizujete neke planove na kojima radite odavno.

Blizanci
Mogući su povećani troškovi. Platite račune na vreme i izbegavajte kupovinu tehnike danas. Potrudite se da malo štedite.

Rak
Drugi ljudi Vam neće danas biti od pomoći, pa bi zato bilo dobro da se oslonite na sebe. Nije dobar dan za saradnju. Partnerski odnosi mogu malo biti zategnuti. Slobodni, priđite osobi koja Vam se odavno dopada.

Lav
Danas je dobar dan da započnete promene u svakodnevnom životu. Lakše ćete rešavati uobičajene probleme. Popričajte sa prijateljem oko nekih problema koji Vas brinu.

Devica
Danas je dan za zabavu i razonodu. Ne opterećujte se poslom, nego odradite šta morate. Ne brinite previše o drugima. Ne delite savete ako Vam niko ne traži pomoć.

Vaga
Provedite više vremena kod kuće, sa porodicom. Nije dobar dan za posao, pa ne započinjite neke nove projekte. Potrudite se da se držite ustaljenog rasporeda.

Škorpija
Komunikativni ste. Odličan je dan za kraća putovanja, kupovinu telefona ili neke tehnike koja Vam je potrebna. Odličan je dan za posao, priliv novca je izvestan.

Strelac
Zadovoljni ste novčanom sitiacijom i kako se stvari odvijaju na poslu. Malo ste sporiji nego obično, ali ako se dobro organizujete, sve ćete stići da završite. Dobar je dan za šoping.

Jarac
Napeti ste danas. Ne ide Vam ništa onako kako ste isplanirali. Bilo bi dobro da se posvetite privatnom životu i partneru. To će Vam prijati.

Vodolija
Danas je dan za relaksaciju i odmor. Nemojte da se forsirate da radite previše ako Vam nije do toga. Bolje je da završite započete stvari, da ne pravite sebi teret za naredne dane.

Ribe
Danas je dan za druženje sa prijateljima koje niste odavno videli. Potrudite se da se dobro organizujete. Svakako, sve ide kako treba i bićete zadovoljni na kraju dana.

(mondo)