Uncategorized

Dnevni horoskop za 13. 7. 2018.

Ovan
Danas budite iskreni prema partneru. Što pre kažete šta Vam smeta, to ćete pre rešiti problem. Moguć je početak neke veze, ako ste slobodni. Ne zapostavljajte posao zbog privatnog života.

Bik
Danas nije dan za promene, već za relaksaciju. Prilično ste zabrinuti da li ćete sve stići da završite danas. Možete biti pod stresom zbog posla.

Blizanci
Prilagodite se kolegama, da bi Vam sve išlo kako treba danas. Preko prijatelja može doći do poznanstva sa nekom osobom koja Vam se može dopasti. Provedite više vremena u prirodi.

Rak
Nemojte da zapostavljate privatni život zbog posla, nego se organizujte malo bolje. Ako nemate energije za sve obaveze, ostavite nešto za sutra. Ne pravite sebi preveliki pritisak da nešto morate da uradite, ako to nije prioritet. Moguća je glavobolja.

Lav
Danas ste previše usmereni na sebe, to može da zasmeta partneru. Recite partneru šta osećate. Slobodni, skloni ste flertu. Moguć je priliv novca.

Devica
Imate potrebu da promenite nešto u vezi. Strastveni ste. Ne odbacujte mogućnost za neku avanturu, ako ste slobodni. Danas je dan za odmor, ne za posao, pa se ne premarajte.

Vaga
Vaša nesposobnost organizacije će se odraziti na Vaš posao. Ako se uskladite sa životnim ritmom i obavezama, nećete biti pod stresom. Provedite neko vreme sa prijateljima.

Škorpija
Možete da očekujete pomoć neke ženske osobe na poslu. Ako se bavite uslužnom delatnošću, ovo je veoma povoljan dan za Vas. Previše ste osetljivi i ne podnosite kritiku dobro.

Strelac
Imate višak energije. Izađite sa prijateljima i zabavite se, moguće je neko zanimljivo poznanstvo. Ne odbijajte poziv na izlazak od strane neke osobe koja Vam se dopada, prijaće Vam.

Jarac
Danas niste raspoloženi za neke bitne razgovore ni sa partnerom ni sa saradnicima. Rasprava Vam danas nije potrebna, a prilično ste napeti. Razmislite dobro o svojim postupcima i o tome šta kome smete da poverite.

Vodolija
Nemojte da mislite samo na sebe, tako nećete privući osobu kojoj se dopadate. Nije Vam do posla, ali treba postaviti prioritete. Drugi ljudi mogu biti od pomoći danas. Odličan je dan za saradnju.

Ribe
Danas ste veoma vredni. Naglašeno Vam je polje posla, pa ste prilično posvećeni obavezama koje treba da obavite. Moguć je premor. Pazite na svoje zdravlje i vodite računa o svom izgledu.

(Mondo)