Astrologija

Dnevni horoskop za 22. 4. 2018.

Ovan
Danas je dobar dan za putovanje. Moguće je neko novo poznanstvo. Iskoristite dobre aspekte za posao danas. Družite se više sa prijateljima, makar popodne.

Bik
Prilično ste energični. Prija Vam lepo vreme i trebalo bi da se bavite sportom. Situacija nije zategnuta, strasti preovladavaju. Dobar je dan za romantiku.

Blizanci
Ako ste planirali kupovinu tehnike, sada je vreme za to. Ne pozajmljujte novac drugima. Pazite da se ne preforsirate.

Rak
Posvetite se partneru. Flertujete sa dosta osoba, odlučite se koja Vam se najviše dopada. Potrudite se da se usredsredite na prioritete na poslu, nemojte da se preforsirate.

Lav
Previše pričate drugima o svemu što ste isplanirali. Budite malo diskretniji. Polje saradnje je aktivirano danas, pa bi trebalo da razmislite sa kim biste mogli da dobro poslujete.

Devica
Poznanstvo preko posla je moguće. Čuvajte odnos sa partnerom ako ste zauzeti. Moguća je glavobolja.

Vaga
Strastveni ste. Neka Vam fokus ostane na poslu. Moguć je priliv novca. Danas ćete dobiti pohvale za svoj rad.

Škorpija
Imaćete previše obaveza i najbitnija je organizacija. Potrudite se da ne kasnite sa rokovima. Energični ste i dobro raspoloženi.

Strelac
Danas je dobar dan za putovanje. Idite sa partnerom na neko novo mesto. Prijaće Vam promena, nemojte biti statični.

Jarac
Neka osoba koju upoznate na nekom putovanju Vam se može dopasti. Bilo bi dobro da ovu nedelju iskoristite za zabavu, a ne za posao. Ugodite sebi, ne morate stalno da radite.

Vodolija
Nervozni ste i nervozu možete prebaciti na partnera. Bilo bi dobro da se usredsredite na završavanje započetih zadataka.

Ribe
Nervozni ste danas. Potrudite se da se ne premarate. Danas je dan za završavanje obaveza, a ne za započinjanje bilo kakvog posla.

(Mondo)