Astrologija

Dnevni horoskop za 27. 5. 2018.

Ovan
Dobro se osećate danas. Dobar je dan za putovanje i moguće poznanstvo. Prilično ste energični, ali gledajte da ne radite danas ako možete, napravite pauzu od posla. To Vam je potrebno.

Bik
Ako ste planirali neku kupovinu, sada nije vreme za to. Ne pozajmljujte novac drugima. Pazite na troškove i budite umereni u kupovini. Danas je dobar dan da se organizujete i da isplanirate nedelju pred Vama.

Blizanci
Posvetite se partneru. Danas ćete se lakše dogovoriti oko svega. Skloni ste saradnji i kompromisu, pa bi trebalo da razmislite sa kim biste mogli da napravite dobar dogovor.

Rak
Poznanstvo preko posla je moguće. Strastveni ste danas. Pokušajte da budete fokusirani na posao. Moguć je priliv novca.

Lav
Energični ste i dobro raspoloženi. Danas je dan za putovanje. Idite sa partnerom na neko novo mesto, prijaće Vam promena. Ugodite sebi, ne morate stalno da radite.

Devica
Nervozni ste i pod stresom, i partner to primećuje. Potrudite se da to ne utiče na vaš odnos. Slobodni, preko osobe koja živi blizu Vas možete upoznati nekog ko će Vam se dopasti. Bilo bi dobro da se usredsredite na završavanje započetih obaveza.

Vaga
Budite komunikativni, ko zna kome se možete dopasti. Zauzeti, romantični ste i kod Vas vlada harmonija. Bilo bi dobro da se danas posvetite sebi, a ne da pomažete drugima. Moguća je glavobolja.

Škorpija
Pričljiviji ste nego inače. Sve Vam ide od ruke. Ako imate priliku za kraće putovanje, iskoristite je danas.

Strelac
Pozitivni ste. Osećate se dobro pored voljene osobe i sve ide kako ste zamislili. Nemojte danas previše da radite, bolje bi bilo da odmorite malo. Zaslužili ste da se relaksirate, a i niste orni za rad.

Jarac
Danas je sjajan dan za novac. Vredni ste, kao i obično. Ne uključujte emocije previše u posao. Neka ženska osoba može biti od pomoći na poslu.

Vodolija
Odlično ste raspoloženi. Posvetite više vremena sebi. Nekad se opteretite drugim obavezama, pa zaboravite na privatni život. Provedite neko vreme sa prijateljima, danas je dobar dan za druženje.

Ribe
Organizujte se malo bolje. Nađite više vremena za porodicu. Imate dosta obaveza, ali sve je lako rešivo danas. Odložite nešto i za sutra.

(Mondo)