Astrologija

Dnevni horoskop za 9. april 2018. godine

Ovan
Danas možete da završite dosta obaveza. Ipak, nezadovoljni ste situacijom na poslu. Mogući su manji problemi sa leđima i cirkulacijom.

Bik
Maksimalno ste posvećeni poslu i težite uspehu. Možete doći do kontakta sa osobom koja Vam se dopada. Pred Vama je uspešan dan.

Blizanci
Danas ćete imati mnogo obaveza. Od zalaganja zavisi da li ćete biti zadovoljni na kraju dana. Moguće je novo poznanstvo sa osobom koja bi mogla veoma pozitivno da utiče na Vas..

Rak
Niste zadovoljni situacijom na poslovnom planu. Novi saradnici Vas mogu motivisati da bolje radite. Bolje ćete se osećati u drugoj polovini dana.

Lav
Veoma ste posvećeni poslu. Očekuje Vas zanimljiva situacija sa osobom koja Vam se dopada. Imate puno energije i potrebna vam je fizička aktivnost.

Devica
Važno je da neke stvari proverite više puta, da ne biste napravili neku grešku na poslu. Niste zadovoljni odnosom koji imate sa partnerom. Moguće su rasprave. Napeti ste danas.

Vaga
Pred Vama su novi izazovi u kojima morate da se dokažete. Komunikativni ste i ambiciozni. Ne odustajte od osobe koja Vam se dopada odavno.

Škorpija
Poboljšanje finansija je moguće. Možete da očekujete da će vam se trud isplatiti. Osećate se dobro pored voljene osobe. Pred Vama je jedan jako dobar dan.

Strelac
Moguće je da neće baš sve ići onako kako ste očekivali. Tokom današnjeg dana nemojte previše da radite. Nedostajte Vam podrška partnera u vezi sa Vašim planovima.

Jarac
Danas nije dan za neke nove aktivnosti na poslu, a privatno, ne bi trebalo da pravite pritisak drugima da Vam čine usluge. Prijaće Vam povlačenje u samoću. Bavite se nekim hobijem, pogledajte dobar film, seriju.

Vodolija
Moguće su neke komplikacije na poslu. Biće Vam potrebna pomoć kolega da biste uspeli da sve rešite. Ako ste slobodni, očekuje vas bitno poznanstvo sa osobom sa kojom možete uploviti u vezu. Promene su pogodne danas.

Ribe
Sklapanje novog poslovnog dogovora vam može značajno popraviti raspoloženje. Imaćete podršku od strane nadređenih za promene koje želite da uvedete na poslu. Danas je dan za flert i avanturu.