CELEBRITY

Do neprepoznatljivosti: Britni Spirs drastično promenila izgled!

Publika očekuje da je vidi sređenu i vitku, a ona ih je razočarala.

Pop ikona Britni Spirs stigla je kao pratnja svom dečku, modelu Semu Asgariju, na dodelu nagrada Dejtajm bjuti u Los Anđelesu. Ipak, nije bila u svom najboljem izdanju.

Naime, Semje dobio priznanje za svoj uspeh iz oblasti fitnesa, ali je njegova lepša polovina ipak bila u centru pažnje.

Iako je par plenio pažnju na crvenom tepihu, svima je upalo u oči da Britni izgleda umorno. Porodični problemi koje je imala zbog odnosa njenih sinova sa njenim ocem očito su ostavili traga na fizički izgled pevačice.

Spirsovaje promenila boju kose u smeđu, ali je pre svega delovala umorno, a i podočnjaci su joj bili vidljivi. Ni kosa ni šminka joj nisu bili na zavidnom nivou. Iako je reč o velikom događaju, pevačica kao da nije imala snage da se pojavi tip-top sređena, a mnogi su primetili i da trenutno ima koji kilogram više.

Podsetimo, pre nekoliko meseci zbog lošeg mentalnog stanja završila je u psihijatrijskoj bolnici, gde je provela nekoliko dana. Tamo je razgovorima i terapijom poboljšala stanje i vratila se kući, ali su je nakon toga dočekale optužbe bivšeg muža Kevina Federlajna na račun njenog oca Džejmija. Naime, Kevin je tvrdio da je Džejmi tukao unuka Šona, ali te optužbe su odbačene na sudu.

(Glossy)