Zdravlje

Doručkujte kao top modeli: Sa ovim namirnicama najzgodnije dame započinju dan!

Miranda Ker

Ona za doručak jede palačinke, ali reč je o zdravijoj verziji.

Recept je jednostavan: pomešajte jednu usitnjenu bananu, jedno celo jaje, jedno belance i dve kašike mlevenih ovsenih pahuljica. Dobijena smesa se peče u rerni, sa dodatkom kokosovog ulja.

Žizel Binšen

NJen izbor za doručak je zeleni smuti koji je bogat raznim povrćem, zbog čega je pun antioksidansa i gvožđa. Postoji veliki broj recepata za smutije, a najbolje je da napravite neki koji je kombinacija povrća i voća po vašem ukusu. Smuti je odličan doručak koji zasiti, obezbedi dovoljno energije, a ne sadrži puno kalorija.

Adriana Lima

Ona ima zaista raznovrsnu ponudu za doručak. Prvo pojede sendvič sa šunkom smanjene masnoće i sirom. Zatim prelazi na slatko i jede kroasan s marmeladom i sveže sezonsko voće.

Iako se čini kao količinski veliki obrok, ovo je u stvari primer uravnotežene ishrane, jer ona konzumira od svega po malo, a sigurni smo da ga napornim treninzima brzo potroši.

Karolina Kurkova

Najčešće doručkuje ovsenu kašuu koju doda sok od ananasa, pomorandže i limuna za dodatnu aromu. U kašu možete da dodate i suve trešnje, iseckane jabuke, cimet, i sve to kuvajte kako bi voće omekšalo. Ovo je zaista odličan doručak koji je bogat vlaknima i vitaminima, ali i ugljenih disratima, koji daju veliku količinu energije i zasite brzo.

(Stil/superžena)