Astrologija

Finansijska astrologija: Horoskopski znakovi koji bez razmišljanja troše novac!

Neki ljudi odlično raspolažu novcem, a neki troše bez razmišljanja i iz meseca u mesec „izdržavaju“ do sledeće plate.

Astrolozi tvrde da na način na koji raspolažete novcem utiče i horoskop, a ovi znakovi zodijaka važe za najrastrošnije:

Vaga

Vage uživaju u šopingu i često troše novac na stvari koje im uopšte nisu potrebne. Kada nešto žele, sklone su bez razmišljanja na to potrošiti i više nego što smeju i mogu, a zbog te navike se gotovo svakog meseca dovode do ruba bankrota.

Strelac

Strelci obožavaju izlaske i druženje, a u društvu su uvek prvi koji će počastiti. Ipak, iako novac češće troše na druge nego na sebe, to najčešće rade bez promišljanja o svom budžetu zbog čega često ostanu bez novca mnogo pre sledeće plate.

Lav

Za razliku od Strelaca, Lavovi novac obično troše isključivo na sebe, a vole se počastiti i stvarima koje sebi uopšte ne mogu ni priuštiti. Spa tretmani, dizajnerske krpice, putovanja… Osobe rođene u ovom znaku uopšte ne mare za svoj budžet i maksimalno uživaju u životu sve dok na naplatu ne sednu računi koje ne mogu podmiriti.

Blizanci

Blizanci su uglavnom jako spontani i ne razmišljaju na duge staze, što ih čini i najneodgovornijim horoskopskim znakom kada je u pitanju novac. Toliko su neoprezni sa novcem da su u stanju potrošiti celu platu u samo jednom danu i češće se nađu u novčanim problemima od svih drugih znakova zodijaka.

(Index.hr)