Uncategorized

Hit frizura sezone: Kako da napravite “neuredne” talase u kosi

“Neuredni” talasi u kosi ili frizura kao da si tek došao s plaže popularna je već dugi niz sezona među svim trendseterkama.

Postoje brojni saveti kako da napravite ovaj tip frizure i u periodu kada nam je odlazak na plažu nemoguć, a mi ipak želimo da postignemo tu nonšalantnost. Iako frizura deluje kao da na nju nismo potrošili ni sekundu našeg vremena, svesni smo svi da i za neurednost treba proći određenu proceduru, kako bi se postigao savršeni nesavršeni izgled.

Ovoga puta donosimo vam savete kako da postignete prekrasne talase u kosi prema rečima Džen Atkin, koja stilizuje kosu brojnim poznatim osobama, a s Kim Kardašijan je često snimala tutorijale o tome kako da određeni tip frizure napravite kod kuće. Od ove prekrasne frizure deli vas samo nekoliko jednostavnih koraka.

1. Na suvu kosu nanesite sprej koji se koristi za postizanje kovrdža, ali nanesite ga samo na one pramenove koje želite da stilizujete jer nema potrebe da to nanosite na celu kosu

2. Zatim smotajte pramenove kose koje ste podelili na delove i to od vrhova prema korenu.

3. Kosu sušite fenom koje ima difuzer i svaki pramen koji ste smotali sušite navedenim nastavkom otprilike 30 sekundi

4. Nakon što ste to napravili, uzmite peglu za kosu i pojedine pramenove pređite s njom, tako da peglom prelomite pramen i savijete ga u različitim smerovima.

5. Na kraju samo pređite prstima i još dodatno zgužvajte već talasaste pramenove, nanesite slani sprej za kosu i vaša frizura je gotova.

(buro247.hr)