Astrologija

Horoskop otkriva: Kakvo rublje će probuditi njegovu maštu?

Pogledajte kakav donji veš voli svaki znak horoskopa i kakvo rublje će stimulisati njegovu maštu!

Poznato je da donje rublje igra važnu ulogu kada želite da zavodite svog partnera. Tako bi trebalo da vaš donji veš bude izabran u skladu sa željama partnera, a ne samo prema vašim potrebama.

Ovan

Poznato je da je Ovan veoma strastven i spreman da stalno istražuje nešto novo u životu. Ukoliko je vaš partner Ovan siguran izbor je crveni donji veš sa čipkom, a ako odaberete korset onda je još bolje. Generalno Ovnovi “padaju” kada ste provokativne u njegovim očima.

Bik

Bik čovek je relativno romantičan i ne voli vulgarnost. Ako želite da impresionirate Bika trebalo bi da nosite elegantan donji veš, u toplim bojama. Kao ideal u svojoj glavi Bikovi imaju svileni donji veš u bež ili sivoj boji sa čipkom.

Blizanac

Blizanci su poznati po čudnom i često “nezakonitom” ponašanju. Jedna strana želi da dominira, druga voli da njom dominiraju! Dakle, ako želite da zadovoljite fantazije Blizanca morate biti uvek drugačije. Seksi crni veš sa čipkom, tangama i halterima su velika slabost Blizanaca.

Rak

Rak je čovek veoma osetljiv i pažljiv do najsitnijih detalja prema ženi koja je pored njega.Voli da se divi i daje prednost providnim materijalima i bojama ljubavi, kao što su crvena, roze i bela.

Lav

Muškarac Lav daje prednost ženama koje su “divlje mačke” u spavaćoj sobi. Lav će vas sa oduševljenjem gledati ukoliko ga zavodite u gumiranom donjem vešu, u donjem vešu sa životinjskom štampom tako da on ima savršeno iskušenje. U spavaćoj sobi, nema mesta za stidljivost za ovaj znak!

Devica

Devica muškarac ceni moderne i elegantne žene u krevetu i voli misteriju, strast i čeka pravi trenutak. Voli da vidi ženu koja je sa njim, obučenu u crni donji veš.

Vaga

Vage obožavaju žene koje nose providni donji veš i daju izraženu prednost transparentnim grudnjacima od čipke.

Škorpija

Škorpija je poznata kao najsesksepilniji znak Zodijaka i da začarate Škorpiju treba da odaberete veš u kombinaciji crne i crvene. Takav donji veš može da daje samo najbolje rezultate.

Strelac

Strelac želi prvo da istraži sve i da sve ima na tanjiru, tako da bi trebalo da ga iznenađujete postepeno. Međutim, verovatno je Strelac najrazigraniji znak Zodijaka. On voli da igra uloge, stil mu je skroman, ali uvek će seksi studentkinja privući njegovu pažnju. Dobar izbor je belo donje rublje!

Jarac

Čovek Jarac želi prefinjenog pratioca. On je veoma konzervativan i želi da žena koja će biti njegova u krevetu, nosi klasično donje rublje. Ceni eleganciju i fine tkanine u beloj, crnoj ili bež boji.

Vodolija

Vodolije sanjaju o neobičnim kombinacijama seksi veša, što znači da pokazuje izrazitu sklonost ka sjajnim materijalima, donjem vešu u čipki i jarkim bojama. Ako je providan još bolje. Da imate savršeno veče sa Vodolijom odaberite crveni transparentni donji veš i cipele sa visokom potpeticom.

Riba

Ribe voli dive koje postavljaju ženstvenost iznad svega. Boje i materijali nemaju realnu vrednost, ali postoje tri ključne reči kada razmišljaju šta nosi njihova partnerka: providno, čipka i oslobađajuće.

(ženski magazin)