Astrologija

HOROSKOP ZA JUN: Evo koga čeka blagostanje ovog meseca

Na šta bi trebalo da obratite pažnju – koji znak Zodijaka će imati više sreće u ljubavi, koji u poslu, a ko mora da pripazi na zdravlje…

OVAN

POSAO: Druga polovina juna meseca je veoma povoljna za nove poslovne pregovore, sve što se tiče potpisivanja ugovora i dokumentacije. Takođe, ako ste u tom periodu planirali putovanje, možete da očekujete pozitivnu atmosferu. Na polju privatnog posla dolazi do poboljšanja zarade i do stabilizacije materijalnog statusa. Prva polovina meseca nosi manju nervozu ali ćete sve to brzo nadoknaditi krajem juna kada ste u veoma povoljnoj fazi.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiva poznanstva u prvom delu meseca, period je povoljan za neobavezne veze i druženja. Atmosfera je veoma vesela, opuštena, lako ostvarujete nove kontakte i flertujete sa mnogim pripadnicima suprotnog pola. Krajem meseca su bolji aspekti za one koji su u braku, pa možete da očekujete sasvim stabilnu i mirnu situaciju sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Moguće je da ćete početkom juna biti pod nešto većim stresom na poslu, što svakako može da utiče na vaše zdravlje. Naglašena je nervna napetost, tenzija, napetost u mišićima kao i manji problemi sa koncentracijom. Ipak, kako jun odmiče sve se bolje osećate, pa većih zdravstvenih problema ne bi trebalo da bude. Prijaće vam da malo više vremena provodite sa svojom porodicom, to će vas opustiti i emotivno regenerisati.

 

BIK

POSAO: Očekivano poboljšanje zarade vam dolazi najkasnije do 18. juna. Možete da očekujete da ćete imati paralelne izvore prihoda ili mogućnost za to da ostvarite neku dodatnu zaradu ili pokrenete neki honorarni posao. Od 18. juna pa do kraja meseca imate veoma povoljnu situaciju po pitanju komunikacije sa saradnicima, koji vam mogu omogućiti nove poslovne prilike ili pregovore sa novim poslovnim partnerima koji bi mogli da vam budu značajni.

LJUBAV: Veoma ste izazovni, zračite nekom pozitivnom, vitalnom energijom i samim tim imate brojne udvarače. Gde god da se pojavite privlačite pažnju na sebe ali vi lično, niste skloni rizicima. Nećete previše “švrljati” i rizikovati, jer volite da igrate na sigurno. Može vam se ukazati mogućnost za početa veze sa osobom rođenom u znaku Raka, krajem juna meseca. Ta veza bi mogla biti perspektivna, dobar ste spoj.

ZDRAVLJE: Povedite računa o disajnim putevima i problemima koji bi se na tom planu mogli pojaviti. Osetljive su vam bronhije, pluća ali i sinusi. Duvanski dim vam nikako ne prija, potrebno je da što više vremena provodite na svežem vazduhu. Posvetite se zdravom stilu života i zdravim navikama i neće biti razloga za brigu.

 

BLIZANCI

POSAO: Vama je jun mesec veoma usporen, tokom ove faze nećete moći da realizujete baš sve svoje planove. Nešto bolja situacija će biti aktuelna od 13. juna pa na dalje jer tada Merkur ulazi u vaš znak. Ipak, ne biste trebali previše da rizikujete jer će Merkur biti u nepovoljnim aspektima sa Saturnom, Neptunom i Jupiterom. Stvari se lako mogu zakomplikovati ako budete pravili neke korake izvan svojih realnih poslovnih i materijalnih mogućnosti. Pokušajte da se fokusirate na svakodnevne, obične poslove i nemojte očekivati previše. Finansijsko poboljšanje dolazi krajem meseca.

LJUBAV: Sve do 18. juna ćete biti u veoma povoljnom periodu kada je u pitanju polje ljubavi. Ukoliko već imate partnera, možete da očekujete da ćete se ponovo zaljubiti jedno u drugo, da ćete se zbližiti još više i imati priliku da ojačate svoj odnos. Ako ste slobodni, onda možete da očekujete pokretanje ne samo na polju flerta, jer ste na toj strani i inače aktivni, već i sa mogućnošću da ostvarite poznanstvo koje bi moglo da vas dovede do ozbiljne emotivne veze.

ZDRAVLJE: Generalno se osećate dobro, imate podršku planeta na polju zdravlja, pa ste puni energije, vitalni i optimistični. Prija vam da budete što više u pokretu, da budete i društveno aktivni…

 

RAK

POSAO: Imate dobre ideje, posvećeni ste novim, kretaivnim projektima i radite na planiranju poslovne strategije. Veoma je povoljan period ako se bavite bilo kojom vrstom umetnosti ili ako ste posvećeni nekom hobiju, sada će vaša kreativnost dostići svoj vrhunac, pa ćete biti u mogućnosti da ostvarite značajne poteze na tom planu. Obogatićete svoju svakodnevnicu novim umetničkim idejama!

LJUBAV: Možete da očekujete priliku da krajem meseca ozvaničite vezu koja je do sada bila tajna ili da dođete do mogućnosti da konačno izjavite svoju ljubav osobi koja vam se dugo dopada… U svakom slučaju, do konkretizacije ljubavnih odnosa dolazi. Bićete zadovoljni ishodom koji sledi, kraj juna vam donosi veoma lepe i nežne trenutke sa voljenom osobom. Pripremite se za dobar provod i uživanje.

ZDRAVLJE: Od 18. juna pa na dalje ulazite u veoma povoljan period za oporavak, ukoliko ste planirali neku manju intervenciju tada možete da očekujete prve znakove poboljšanja. U svaom slučaju imaćete oko sebe puno pozitivne energije, a vaše telo će biti dovoljno zdravo i jako da se izbori sa potencijalnim smetnjama. Uživajte u povoljnim okolnostima.

 

LAV

POSAO: Sredina i kraj juna meseca su veoma povoljni ako ste planirali poslovno putovanje vezano za daleko inostranstvo ili ako imate komunikaciju sa poslovnim saradnicima sa nekog drugog kontinenta. Možete da očekujete da će prvi deo meseca biti nešto usporeniji kada je u pitanju posao, odnosno nećete imati neke preterano važne promene i preokrete. Povoljan je period za godišnji odmor jer vas u svakom slučaju ne očekuje previše posla u junu.

LJUBAV: Uspeli ste da se zbližite sa osobom koja vam se dopada i uživate u zajedničkim trenucima. Svuda idete sa partnerom, ponosno ga pokazujući svojoj široj okolini. Očekujete pozitivne komentare, kao i to da će vam neki zavideti. Krajem meseca nećete biti toliko usmereni na ljubav, iako to ne znači da nećete biti srećni. Jednostavno će vaš fokus preći na neke druge životne segmente kojima ćete biti daleko više posvećeni.

ZDRAVLJE: Povedite računa kada je reč o cirkulaciji u nogama, o mogućim manjim problemima sa kostima, zglobovima. Stariji pripadnici ovog znaka bi trebali da obrate pažnju na reumatske smetnje i artritis… Krajem juna možete imati manji pad energije, pa će u većini slučajeva da vas prati pospanost i nedostatak koncentracije.

 

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete veoma povoljnu priliku da stvarite poslovno napredovanje već tokom prve polovine juna. Ukoliko ste tako nešto već očekivali, sada će vam biti jasno da će očekivanja biti ispunjena. Nemate razloga za brigu kada je u pitanju posao, lako ćete doći do pomaka, a većih problema i komplikacija ne bi trebalo da bude… Moguće je da će neko od vaših saradnika da vam pruži podršku i pomoć krajem meseca.

LJUBAV: Dolazi vam veoma zanimljivo poznanstvo preko kruga prijatelja krajem juna meseca. Možete da očekujete da ćete se u nekoj sasvim opuštenoj i neobaveznoj atmosferi zaljubiti u jednu novu i veoma nežnu osobu. Vaš novi partner je predstavljen kao neko posvećen porodici, emotivan i zaštitnički nastrojen. Moguće je da se radi o velikom sanjaru ili umetničkoj duši…

ZDRAVLJE: Moguće je da ćete imati manjih problema zbog ukočenosti ili manjih problema sa kičmom… Nikako nemojte da podižete težak teret ili da opterećujete svoja leđa na bilo koji način. Mogu se obnoviti neke stare povrede, pršljenovi su svakako osetljivi i trebali biste da se pripazite. Najbolje bi bilo kada biste odvojili neko vreme da se posavetujete sa fizijatrom povodom toga kako da pomognete sebi.

 

VAGA

POSAO: Možete da očekujete značajnu podršku nekog starijeg kolege ili osobe od autoriteta. Moguće je da ćete biti unapređeni u pomoćnika neke važne osobe sa kojom ćete provoditi veći deo svog vremena. Tu ste da učite i da asistirate. Krajem meseca dolazite do povoljnih okolnosti koje će vam omogućiti da dokažete svoje sposobnosti i da ostavite još bolji utisak u očima onih koji odlučuju o vašoj karijeri i poslovnoj budućnosti.

LJUBAV: Vaša razigranost i potreba za promiskuitetom koja vas prati tokom prvog dela juna, postepeno jenjava kako mesec odmiče. Postajete svesniji sebe, svojih emocija i u vama se budi potreba da uđete u neku duboku, emotivnu priču. Razmišljate i o mogućnosti da jednog dana ostvarite bračnu zajednicu i porodicu.

ZDRAVLJE: Ne preporučuje vam se preterano hirovito ponašanje, pogotovo kada su u pitanju poroci kojima biste mogli da budete skloni u ovoj fazi. Potrudite se da ograničite sebe i da se izdvojite od nekih iskušenja, ako ne želite da imate manje zdravstvene probleme. Kako jun odmiče, situacija bi trebala biti bolja, a vi sve više usmereni na stvaranje zdravijih navika.
ljubav-astrologija-1000x664

ŠKORPIJA

POSAO: Finansijski ste veoma stabilni tokom celog juna, možete da očekujete i značajno poboljšanje na ovom planu. Možete imati sreće, a može se i desiti da vam se isplati neki novac preko suda, od osiguranja, nasledstva ili prodaje nekretnine ili automobila ako ste tako nešto imali u planu. U svakom slučaju značajni prilivi vam dolaze. Krajem meseca imate veoma povoljne aspekte za putovanje u inostranstvo.

LJUBAV: Bićete veoma strastveni, vatreni, vaš temperament dolazi do izražaja, a samim tim i sklonost ka impulsivnom reagovanju. Možete lako doći do prilike za neki paralelni flert ili vezu, pod nekim tajnim, misterioznim okolnsotima. Svog novog partnera nalazite u nekom sasvim neobičnom krugu ljudi. Privlači vas sve što je zabranjeno i misteriozno, želite da istražujete svoje emotivne mogućnosti.

ZDRAVLJE: Puni ste energije. Postigli ste veliki nivo neke unutrašnje snage i vaš organizam se veoma lako regeneriše. Tokom juna nećete imati veće zdravstvene probleme, nema potrebe da brinete o tome previše. Period je veoma povoljan za pojačanu fizičku aktivnost, vežbanje i treninge. Radite ono što vam prija i iskoristite ovu pozitivnu situaciju!

 

STRELAC

POSAO: Novo poslovno partnerstvo koje ste sklopili vam može biti značajno na duže staze. Ukoliko sada budete potpisali neki ugovor on će biti veoma obavezujuć i u pozitivnom i u negativnom smislu. Ako se bavite formalnostima ili pravnim, sudskim pitanjima neće sve ići sasvim glatko ali ćete na kraju ipak imati mogućnost da ostvarite kompromisno rešenje. Priliv novca koji oćekujete vam dolazi krajem juna.

LJUBAV: Maksimalno ste posvećeni voljenoj osobi koja uživa pored vas. Nemate nikakve nedoumice povodom toga da li želite biti u vezi ili ne… Dolazite do veoma važnih emotivnih zaključaka. Ako budete slušali svoja osećanja, možete doći i do predloga o bračnoj zajednici sa voljenom osobom. Ukoliko ste nekim slučajem slobodni, veoma lako možete osvojiti osobu koja vam se dopada, nema potrebe da sumnjate u sebe.

ZDRAVLJE: Osećate se generalno dobro, ne biste trebali da imate neke ozbiljne probleme. Povedite računa o eventualnoj sklonosti ka alergijama koja je naglašena, kao i mogući problemi sa osetljivom kožom. Nemojte previše da se izlažete suncu i UV zracima koji mogu biti veoma štetni. Čuvajte sebe i svoje telo i problema neće biti.

 

JARAC

POSAO: Na poslovnom planu imate mogućnost za to da ostvarite daleko opušteniju i lagodniju situaciju nego u prethodnom periodu. Imate manje obaveza nego ranije, moguće je i skraćeno radno vreme ili manji broj radnih dana. Mnogo slobodnog vremena je pred vama i imate mogućnost da se posvetite još nekim stvarima sem posla. Uživate u svakodnevnici koju sebi možete ulepšati malim užicima. Ugađate sebi i ljudima koje volite i niste opterećeni poslom.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koju srećete u nekom svom svakodnevnom okruženju, u svojoj blizini. Dolazi vam mogućnost da šarmirate tu osobu i da je osvojite. Početak ozbiiljne veze bi trebao da vam se desi najkasnije krajem juna. Oni koji su već u braku ili ozbiljnoj vezi uživaju u nežnostima. Partner vam je veran i posvećen, kao i vi njemu.

ZDRAVLJE: Veoma povoljan period da se osvežite, oslobodite negativne energije i nakupljenog stresa i da uživate u životu. Ukoliko ste imali neki zdrasvtveni problem tokom ovog meseca bi trebalo doći do poboljšanja, uz adekvatnu terapiju koju vam prepiše lekar. Vitalni ste i puni energije, osećate se sve bolje iz dana u dan.

 

VODOLIJA

POSAO: Početak meseca je povoljan ako se bavite privatnim poslom, mogli biste da dobijete neka važna, formalna i papirološka rešenja. Takođe je povoljan period za pokretanje porodičnog biznisa ili posla vezanog za nekretnine. Druga polovina juna je povoljna za one koji rade za nekoga, moguće je unapređenje ili promena radno mesta sa nekim boljim uslovima. Pozitivne vesti vam dolaze!

LJUBAV: Idealan period za nove ljubavi! Možete da očekujete da ćete upravo tokom ovog meseca imati mogućnost da sretnete i upoznate ljubav svog života! Nije vreme za oklevanje i čekanje, već je potrebno da budete spontani i dovoljno slobodni da priđete onoj koja vam se dopadne. Očekuje vas niz strastvenih i magičnih trenutaka o kojima ste maštali! Ukoliko ste već u braku ii vezi postoje naznake za to da biste mogli ozbiljno početi da razmišljate o deci i proširenju porodice.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa srčanim smetnja, aritmijama… Kardiovaskularni sistem vam je inače osetljiv pa tokom ove faze maksimalno povedite računa o tome. Redovno proveravajte krvni pritisak i ako primetite neke smetnje obratite se svom lekaru. Izbegavajte stresne situacije, priuštite sebi dovoljno vremena za odmor i opuštanje koje vam je neophodno. Vi ste inače jedan od znakova koji su jako skloni nervozi.

 

RIBE

POSAO: Priivatni posao kojim se bavite se za sada kreće odgovarajućim tokom, očekivanja koja ste imali su vam ispunjena i zadovoljni ste zbog toga. Možete da očekujete priliku za dobitak, finansijsko poboljšanje, možda čak i sreću na kocki ali nemojte to da zloupotrebljavate. Iako je povoljan period ne treba ulaziti u prevelike rizike. Kraj juna je veoma povoljan za početak godišnjeg godišnjeg odmora .

LJUBAV: Dolazi vam veoma lepa situacija na ljubavnom planu, možete da očekujete mirne i harizmatične odnose sa partnerom. Uživate u skladnim odnosima i u ljubavi koju vam pruža, opuštate se u romantičnoj atmosferi. Oni koji su slobodni novu ljubav mogu upoznati od 18. juna pa na dalje na nekom javnom mestu, javnom skupu, ali možda i na nekoj žurci, proslavi, svadbi… Uživate u letnjoj ljubavi i zanosu koji ona donosi sa sobom.

ZDRAVLJE: Povedite računa o digestivnom traktu, stomaku, želucu kao i debelom crevu. Gledajte da hrana koju jedete bude uvek sveža, u roku trajanja i da vam njeno poreklo bude poznato. Ukoliko ste alergični na nešto, dvaput proverite da li te namirnice ima u jelu koje naručite. Eventualni problemi sa zdravljem vam dolaze preko hrane i stomaka.

(Astrolog Ruža Ružanović, treceoko)