Astrologija

Horoskopski znaci koji uvek oproste!

Iako vi možda ne možete ni zamisliti opraštanje nekim osobama koje su vas jako povredile, osobe rođene u sledećim horoskopskim znakovima opraštaju baš svima. One to rade zbog vlastitog mira i snažnog verovanja da su svi ljudi duboko u sebi dobri.

Vaga

Po cenu da izbegnu sukob i svađu, Vage su spremne sve oprostiti Ipak, Vage nisu naivne pa će vas, ako ste ih jednom razočarali, držati na distanci kako se to ne bi ponovilo.

Vodolija

Iako su vrlo hiroviti i ponekad čak i agresivni, Vodolije se vrlo brzo odljute jer su skloni racionaliziranju svake situacije kako bi je opravdali sami sebi. Oni vam neće reći da su vam oprostili, ali će vam vremenom to pokazati držeći se na distanci poput Vaga.

Ribe

Osobe rođene u znaku Ribe zbog svoje izražene emocionalnosti vrlo se brzo uvrede, ali vrlo brzo i opraštaju. One nakon nekog vremena pronađu opravdanje baš za svakoga što ponekad i nije najbolje, ali one su jednostavno takve.

Rak

Iz istog razloga kao Ribe, Rakovi vođeni emocijama uvek uspeju smognuti dovoljno snage da oproste i onima koji su ih jako povredili. Njima je najvažnije da ni sa kim nisu u svađi i da im u životu vlada mir, što neki često znaju zloupotrebljavati.

(index.hr)