Astrologija

Imaju najviše šansi za duge veze: 7 najstabilnijih parova u horoskopu

Ovan i Blizanci

Jak vetar i plamen do neba, varnice lete u struji vazduha. Pogledajte ovu sliku da shvatite: vazduh i vatra, dva elementa koja kontrolišu znake Ovna i Blizanca – veoma potrebni jedni drugima – kao partneri koji su rođeni pod ovim znacima. Štaviše – njihova međusobna privlačnost je jaka ne samo fizički, već i na intelektualnom nivou. Takvi partneri su ujedinjeni, imaju urođeni optimizam, ljubav prema životu i svojim zadovoljstvima… Šta drugo je potrebno da se volite i uživate u svakom novom danu?

Strelac i Lav

Kakav odnos može da se uspostavi između dva vatrena karaktera? Pa, naravno, samo vreo! I Lav i Strelac imaju jak karakter i tendenciju da se takmiče. Bilo bi logično pretpostaviti da će se takmičiti jedni sa drugima. Dakle, sigurno se i to dešava ako se ne radi o pravoj ljubavi. Jedna svetla, strastvena priroda – dobra je, ali dve takve prirode zajedno mogu izgraditi srećan život. U ovom slučaju, svi njihovi uspesi i dostignuća se množe sa dva!

Vaga i Ovan

Ova dva znaka zajedno mogu da formiraju pravi tim, a to omogućava i lakši uspeh u životu. Okruženje je oduševljeno ovim parom, ali šta se dešava unutar para? Zaštitnica Vage – ženska Venera, dok Mars određuje prirodu onih koji su rođeni u znaku Ovna. Rezultat – konstantan napon u ljubavi, seksualna energija koja čini zajednički život u skoro neprekidnom kretanju.

Devica i Vodolija

Oni koji su rođeni pod ovim znacima zodijaka, zvezde su im dale opštu želju da promene svet. Međutim, Devica i Vodolija to rade na svoj način: ako je Devica dobro upoznat sa praktičnim pitanjima Vodolije koja je uvek voljna da istražuje nove trendove i deli sveže ideje. Ako ove talente kombinuju, rezultat je savršen tandem, uvek spreman za velika dostignuća!

Škorpija i Rak

Za osobe rođene u znaku Raka, kažu da su zaljubljenici i žele da u potpunosti uživaju u svom partneru. Ali ova osobina je veoma pogodna neizvesnim Škorpijama: ovaj odnos umiruje njihovu sumnjičavu prirodu i uliva poverenje da će uvek biti voljeni. Strasna Škorpija će učiniti sve da pomogne neodlučnom Raku da se ne povuče u svoju ljušturu. Drugim rečima, u takvom savezu, oba partnera će se osećati potpuno bezbedno.

Jarac i Bik

Zemljani znakovi su ujedinjeni, pre svega, moćni i temeljni. Oni koji su čvrsto „na zemlji“ mnogo lakše će razumeti jedni druge nego da objasnite svoje gledište osobama sa potpuno drugačijim karakterom – na primer, sanjarima, rođenim u znaku Ribe. Partneri kao što su Jarac i Bik su dobro pripremljeni za realan, surov život i mogu da idu veoma daleko zajedno.

Ribe i Bik

Voda hrani zemlju, i da, za uzvrat, služi kao sigurna baza. Interakcija i kombinacija elemenata koji kontrolišu svaki od partnera u ovom paru stvara skoro idealne uslove za dugu, plodnu vezu. Praktičnost i zdrav razum Bika savršeno balansira sa dubokim, emotivnim i malo sanjivim Ribama.

(Ženski magazin)