Ljubav & Seks

Imate simpatiju? Evo kako da ga osvojite u 10 koraka!

Ponekad 2 jednostavno kliknu i dogodi se ljubav, ali ponekad za ljubav treba više strpljenja i energije. Saveti ispod vam mogu pomoći da osvojite muškarca koji vam se sviđa.
 
-1- Najvažniji savet je da se sprijateljite. Mnogo puta ste čuli savete da treba biti u njegovoj blizini, ali nije dovoljno da sedi u istom kafiću. Da bi se neko zainteresovao za vas u pravilu vas treba upoznati. Teško ćete osvojiti neku osobu ako niste prijatelji, osim ako ne izgledate poput Megan Fok.
-2- Družite se u grupama. Nemojte forsirati druženje u dvoje, bar ne na početku koje implicira da želite da nešto bude među vama. Pokušajte njega uključiti u svoje društvo ili se vi uključite u njegovo, putem zajedničkih aktivnosti.
-3- Neka mu bude prijatno biti svoj. Kada se muškarci druže s vama potrudite se biti prijatno društvo. Ako nema fakultet, nemojte spominjati fakultet. Ako ima fakultet interesujte se za to područje i postavljajte pitanja. Ako nema posao, nemojte ga propitkivati od čega živi ili što radi po cele dane.
-4- Istaknite sličnosti. Nemojte kontrirati onome što priča, nego u svakoj priči pokušajte naći neke dodirne tačke.
-5- Neka on lovi vas. Budite u blizini, ali nemojte se otvoreno nuditi. Dajte mu vremena da sam shvati kako ste super osoba.
-6- Nemojte prikrivati svoje osećaje. Na suptilan način pokažite kako vam je simpatičan.
-7- Odljubi se od osobe koju ne viđate i ne poznajete i pružite priliku dečkima iz svog okruženja. Teško ćete osvojiti osobu koju viđate svake prestupne godine u prolazu. Mnogo je riba u moru i nemojte patiti za nekim ko nema vremena za vas.
-8- Budite intrigantni. Jedan dan se obucite vrlo konzervativno, a drugi seksi. Muškarci su vrlo vizualna bića, te će ga te promene na vama zaintrigirati.
-9- Dodirujte ga često. Kada pričate s njim suptilno ga dodirivati, zagrlite, približite se … Ali nemojte ga dirati prestrašeno kao da dodirujete divlju životinju ili žabu. Osetiće vašu nervozu i pomisliti kako nešto nije u redu.
-10- Nemojte se prerano previše zbližiti. Muškarci vole loviti žene te će im uvek biti zanimljivije one koje oni trebaju loviti, nego one koje se otvoreno nude. To ne znači da treba biti hladni i ignorisati ga. Nego ga držite u svojoj blizini, budite srdačni, topli i privlačni, ali neka on ima osećaj da on inicira kontakte, a ne da mu se nudite.
(CoverMagazin)