Dekor

Inspiracija za uređenje doma: praktična kuhinja za ljubitelje jednostavnih kuhinjskih elemenata

Dobra kuhinja mora da kombinuje i praktična rešenja za smeštaj posuđa i namirnica i lepotu dizajna. Ovi primeri biće i za vas inspiracija za uređenje najlepše kuhinje za vaš dom.

Želite da zavirite u pravi mali dizajnerski raj,na pravom ste mestu!

Ovog puta za vas nismo pripremili velelepnevile ili raskošne spavaće sobe, nego interesantnu narandžastu kuhinju koja osvajaju svojom toplinom.

Nije slučajno što se retro dah vraća u savremene kuhinje. Na početku 21. veka vraćamo se i u sedamdesete godine prošlog stoleća zato što nas osvaja lakoća življenja i pripreme namirnica u jednostavno uređenom enterijeru.

Prva od kuhinja „Varendorf“ iz Nemačke koja će vas oduševiti pleni svojim narandžastim retro detaljima i svedenim kuhinskim elementima koji su organizovani i prakično i savremeno.

Vintidž stil prerađen je za novi vek – lakirana staklena radna površina narandžaste je boje i debljine samo 12 mm. Zajedno sa širokim gornjim ormarićima, ovaj centralni element kuhinje čini uzbudljivkontrast. 

Moderno i retro – to je recept i za osvetljenje u ovim kuhinjama, pa ćete tako uz narandžastu pozadinu na kuhinjskom zidu zapaziti i zelenu svetlost iz visećih elemenata – dizajnerska igra koja će vas oduševiti. 

Kompozitne radne ploče, atraktivna linearnost, frontovi bez ručki koji se otvaraju na dodir – sve su to detalji koji olakšavaju i ulepšavaju rad u kuhinji i čine ovu prostoriju prijatnom i za dnevni boravak.

(Lisa)