Astrologija

ISKORISTITE ŠANSE: Nedeljni horoskop od 3. do 10. jula

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao
U konfuznom ste stanju zbog trenutne pozicije vašeg vladara Marsa, pa procene mogu biti pogrešne, a greške evidentne. To se odražava i na kuću i porodicu, posebno u ponedeljak, kada je mlad Mesec u vašem polju kuće.
Ljubav
Nezadovoljstvo trenutnim životom gura vas u nove događaje, gde možete imati priliku za avanturu. To nije najbolje rešenje, jer brza i površna dešavanja ne daju dugoročne rezultate. Oni u braku i dužim vezama ne bi trebalo da testiraju živce partneru.
Zdravlje
Moguća prehlada, donji deo stomaka, ginekološki ili urološki problemi.

 

 

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao
Venera u kojunkciji sa Suncem obećava puno, a obično realizuje malo. Smirite se i izbegavajte brzoplete odluke. Dugoročnim planovima smeta Saturn u polju tuđeg novca, ne ulaziti olako u razne aranžmane.
Ljubav
Mars u polju partnerstva već duže vreme dovodi do čestih sukoba i trzavica. S druge strane, u vašoj blizini je osoba koja vas duže vreme privlači. U nekoliko narednih dana inteziviraće se komunikacija sa njom, pa može doći do ubrzanog razvoja događaja.
Zdravlje
Čuvajte se povreda ekstremiteta, uganuća ili uboda u ovom periodu.

 

 

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao
Period pred vama je odličan za finansijske poduhvate, povećanje prihoda, promene u vezi novca i vrlo su bitni naredni dogovori. Realnost stavite ispred svega, jer svako zaletanje je promašaj u najavi.
Ljubav
Zauzete već dugo pritiska veza u kojoj su. Neka poruka ili poziv početkom nedelje, samo će doliti ulje na vatru. Pažljivo procenjujte situaciju pre nego što reagujete, jer mišljenje možete lako zasnovati na poluinformacijama.
Zdravlje
Temperatura, upale, infekcije i virusi vas vrebaju u ovom periodu.

 

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao
Vrlo dinamina nedelja je pred vama. Skup planeta u vašem znaku, uz mlad mesec, ukazuje na šansu da počnete nove poslove, projekte i realizujete planove. Ipak, mogući su zastoji i situacije koje zahtevaju dodatni napor.
Ljubav
Zvezde vam spremaju velike promene u ljubavi. Pojedini pripadnici znaka će biti razočarani osobama od kojih su očekivali puno, a drugi ući u sukobe sa partnerom kada to budu najmanje očekivali.
Zdravlje
Sve hronične tegobe koje imate, mogu da se aktiviraju u ovom periodu.

 

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao
Čekate šansu kao zapeta puška jer osećate da vam se spremaju dobre promene i krupne šanse. Velika borba vas očekuje da bi postigli sve što ste planirali. Teškoće oko naplate novca, moguće privremeno umanjenjenje prihoda.
Ljubav
Veza u kojoj ste je veoma nestabilna, niste zadovoljni u njoj već duže vreme. Zato lako možete da uđete u nove odnose, od kojih će većina biti tajna ili još nestabilnija. Osobe koje vam se sviđaju su zauzete i signali koje vam šalju mogu voditi samo u popunjavanje viška slobodnog vremena.
Zdravlje
Napeti se, psihički opterećeni, pod stresom, za to postoji samo jedan lek – odmor.

 

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao
Iako je planeta sreće Jupiter u vašem znaku, nije vam baš sve potaman. Sve dobro što nosi je usporeno, jer je već dugo pod aspektom kvadrata sa Saturnom. Zato se sve dešava u stilu dva koraka napred, jedan nazad.
Ljubav
Nerazumevanje sa partnerom, a razumevanje sa prijateljima nije zgodna stvar jer u vezi svako vuče na svoju stranu i ima svoje „navijače“. Slobodni će konačno shvatiti da jedna osoba iz okruženja već dugo pokušava da prijateljstvo sa vama podigne na viši nivo i pretvori u vezu.
Zdravlje
Obratite pažnju na abdominalne organe, žuč, jetru, pankreas.

astrologija-horoskop-znaci-foto-profimedia-1418404957-598398

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao
Polje karijere „vri“ od planeta i događanja. Nezaposleni imaju odličnu šansu da ove nedelje počnu da rade, a zaposleni mogu da napreduju. Oni koji se bave privatnim poslom, kreću u nove projekte, ali sebi na leđa „tovare“ veliki teret.
Ljubav
Planeta ljubavi Venera je u polju posla, a Marsom u polju novca što može dovesti do poremećaja sistema vrednosti. Razmislite koji je interes osoba da vas odjednom „spopadaju“, a do skoro vas nisu primećivale. Zauzeti neka vode računa šta rade, jer se mogu naći u centru afere.
Zdravlje
Problemi sa varenjem i metabolizmom, pazite gde i šta jedete, može doći do trovanja.

 

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao
Očekujte prekretnicu na poslu ovih dana. Započinje nova, neizvesnija faza u vašem poslovnom životu. Zbog Saturna u vašem polju novca, biće finansijskih problema u narednom periodu, pa budite oprezni.
Ljubav
U vezi ste prilično okrenuti sebi, ne uvažavate partnera, pa iako to ne radite namerno, ugrožavate odnos. Iz inostranstva ili neke dalje destinacije, pojavljuje se osoba koju niste očekivali, ali ste priželjkivali. Ako ste zauzeti, vodite računa šta želite od te osobe i ona od vas.
Zdravlje
Umor, pad imuniteta i slabost mogu biti znak malokrvnosti. Proverite krvnu sliku.

 

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao
U poslove unosite defetizam, suviše dugo vas pritiska Saturn u vašem znaku i nikako da vidite svetlo na kraju tunela. Pokušajte da uštedite nešto, iako vam sve vezano za novac deluje kao „protočni bojler“. Ne ulazite u bespotrebni sukob sa nadređenima ili sa poslovnim partnerima.
Ljubav
Nedelja pred vama donosi burna dešavanja u vezi. Odolite izazovu da ispravite „krivu Drinu“ odložite odluku za sutra, jer vam ta stvar   tada neće biti aktuelna ili ćete problem rešiti bez tenzija. Slobodni imaju mogućnost za novo poznanstvo i kraktotrajan susret sa osobom koja vas impresionira, a nalazi se u neposrednom okruženju.
Zdravlje
Dijeta i zdrava ishrana su potrebni vašem telu u narednom periodu.

 

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao
Situacija nije ni približno dramatična kao što mislite, iako je vladar vašeg polja karijere trenutno u sedmom polju, što znači da vas neko procenjuje i morate se dokazivati iznova. Bolje je da se prilagodite i da ostavte dobar utisak, nego da uzalud pružate otpor i  time sebi smanjujete šansu.
Ljubav
Mlad mesec u polju partnerstva ukazuje na buran period. Veza i status su na prekretnici, mogući prekidi i problemi. Slobodni su na pragu nove veze i to one koja može biti sudbinska ili veoma ozbiljna. Vodite račna o tome što partneru treba, ne namećite uvek svoje ideje.
Zdravlje
Reuma, problemi sa kostima i zglobovima. Idealno bi bilo da odete u  banju.

 

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao
Budite istrajni u onom što ste započeli. Mars u polju karijere vam daje energiju i upornost, ali ne i objektivnost. Iako ste na dobrom putu, povremeno analizirajte svoja dela i stavove, vidite da li je potrebno da promenite strategiju u vezi nekih pitanja.
Ljubav
Ne razumete se sa partnerom. Koliko ste vi isključivi, toliko je i partner okrenut svojim idejama i planovima. Ukoliko ne približite stavove, kriza je više nego izvesna, blizu ste razdvajanja.
Zdravlje
Nervirate se, zbog toga zdravstveni problemi mogu doći u prvi plan.

 

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao
Naoružajte se strpljenjem, jer planeta Saturn u polju karijere sprečava brza i efikasna rešenja. Istrajte u planovima i sačekajte rešenja koja će doneti vreme. Od ponedeljka se povećavaju šanse za novi poslovni angažman, koje će ubrzati promene.
Ljubav
Planeta sreće Jupiter u vašem polju braka i partnerstva, najavljuje lepe događaje. Ipak, zauzeti osećaju neku nelagodu u vezi. I to već izvesno vreme. I vi i partner dugo potiskujete ono što vam smeta, a trebalo bi što pre da raspravite sve nedoumice i ono što vas opterećuje, jer problemi mogu biti samo veći.
Zdravlje
Izbegavajte alkoholna pića i slatkiše.

(novosti)