Ljubav & Seks

Iskrenu vezu gradi poverenje: Ove 3 stvari nikada ne treba da zapostavite zbog dečka!

Iskrena veza uključuje potpuno poverenje i poštovanje mišljenja, te postoje stvari kojih se nikako ne treba odreći zbog partnera.

Ljubav je nešto najlepše na svetu, ona te inspiriše i daje ti snagu u životu, ali treba da znate da ako ste u vezi nikako ne znači da treba svoj život da podredite samo partneru.

Ovo su tri stvari koje treba uvek da imate nezavisno od vašeg momka.

Vreme za sebe

Vaše večernje ili jutarnje rutine su nešto čega se nikada ne treba odreći. Vaš partner treba da vas prihvati takvu i razume jer je svakoj osobi potrebno vreme za sebe.

Samostalnost u donošenju odluka

Iako postoje odluke koje donosite zajedno, odluke o vašoj karijeri, stilu oblačenja ili načinu šminkanja, treba da donosite samostalno. On može da vas posavetuje, ali nikako da vam nameće mišljenje. Vi ste ličnost za sebe!

Druženje s prijateljicama

Zdrava veza podrazumeva i vreme provedeno s društvom odnosno odvojeno od vašeg partnera. Zato družite se sa svojim prijateljima, idite na kafu i u šoping. Vaše prijateljice su bile tu i pre nego što ste stupile u vezu i to nikada ne bi trebalo da zaboravite. Pametno isplanirajte vreme i nikoga nemojte zanemarivati.

(Stil/Srbija Danas)