Astrologija

Isti horoskopski znakovi u ljubavi: Lavovi u sukobu, Škorpije čeka neslaganje

Dva Ovna – previše temperamenta

Već pri prvom susretu Ovnova osetiće se velika hemija. Ali ta velika strast brzo će im se “obiti o glavu”. Najveći će problem stvarati previše sličan temperament pa su svađe i sukobi neizbežni. Ipak, na početku veze oboje će se truditi, ali kraj neće biti ni izbliza tako lep kao početak.

Bikovi su kompatibilni partneri

Pripadnici ovog praktičnog i racionalnog znaka dobar su spoj koji odiše stabilnošću. Slični stavovi i ciljevi dobar su temelj za dugotrajnu vezu, a eventualne svađe izbiće zbog finansija. Problemi bi mogli da nastanu usled obostrane mrzovolje da vezu “podignu na viši nivo”.

Blizanci su partneri u pustolovini

Flert dva Blizanca svakako ima svojih čari. Njima neće biti dosadno, a kreativnost će se odražavati u krevetu i izvan njega. Ipak, dugoročno su vrlo nestabilni pa im je potreban partner koji će ih “prizemljiti”.

Dva Raka da, ali uz mnogo iskustva

Par od dva Raka može biti perspektivan, ali uz važan uslov da su oboje prošli ljubavni brodolom i iz njega izvukli pouke. Oboje moraju da znaju da cene partnerovu emotivnost i ne zameraju mu slabosti da bi uspeli, a trebalo bi da se suzdrže i od konstantnog analiziranja odnosa.

Lavovi se bore za prevlast

Odnos između dva vatrena pripadnika ovog znaka najčešće je nestabilan, jer ih njihova slična priroda neizbežno vodi u sukob. Kako oboje teže za dominacijom, u njihovoj vezi će borba za prevlast biti konstanta, a neće nedostajati ni ružnih reči. Ipak, strastvena pomirenja uvek će ih vraćati jedno drugom. Ali koliko se god trudili, ravnopravnost će teško postići.

Device su odličan par

Za pripadnike ovog znaka se slobodno može reći da su kao stvoreni jedan za drugog. Oboje imaju velika očekivanja od partnera, a u međusobnom su spoju toga i te kako svesni. Pružaće jedno drugom podršku i izvlačiti ono najbolje jedno iz drugog, a još je bolje ako su pre ljubavi bili prijatelji.

Vage međusobno prećutkuju stvari jedna drugoj

Pripadnici ovog znaka kao par mogu da funkcionišu, ali će u to morati da ulože i mnogo energije. Iako oboje teže harmoniji u odnosima, zbog toga će izbegavati sukobe, a upravo zato u sebi će nakupljati frustracije. Čim se pojave prvi problemi, nakupljene frustracije će eruptirati.

Škorpioni moraju da prevladaju početnu krizu

Strastveni pripadnici ovog znaka već u početku ljubavne veze imaće problema i nesuglasica. Njihov će odnos u početku biti nabijen zameranjem i mirenjem i stalnim emotivnim oscilacijama. Uspeju li da prevladaju tu krizu i nađu zajednički jezik, mogu zajedno da funkcionišu.

Strelci će brzo uvideti da jedno drugom ne odgovaraju

Dvoje pripadnika ovog znaka teško će uopšte i doći u situaciju iz koje bi se mogla izroditi ljubavna veza. U samom početku će im njihov takmičarski duh onemogućiti povezivanje, ali ako do njega ipak dođe, oboje će osetiti strah od gubitka slobode. Na sreću, biće iskreni jedno prema drugome i to će bez zameranja i priznati.

Jarčevi su dobar ljubavni spoj

Pripadnici ovog znaka u međusobnoj kombinaciji su kao stvoreni za stabilne i dugotrajne ljubavne veze. Dobro znaju šta žele u životu i u odnosu, a ako postoji ljubavi, to će obe strane poštovati. Osim toga, pružaće jedno drugom dobru podršku u karijeri, a svoj će odnos graditi polako i sigurno.

Za Vodolije je bolje da su prijatelji

Iako pripadnici ovog znaka mogu biti odlični prijatelji, potpora i društvo u teškim trenucima, u vezi će biti previše egoistični. U početnim fazama odnosa će im biti zabavno, ali vrlo brzo će vezi nedostajati dublji emocionalni angažman i ona će ostati površna.

Ribe imaju 50% šanse za uspeh i neuspeh

Spolja će se činiti da su dve Ribe idealan spoj, a za takav će završetak navijati i njihova okolina. Problem će biti ako su oba partnera po karakteru inertni pa uprkos velikim planovima malo toga ostvaruju. Tada se mogu javiti zameranja i mučne situacije. Ipak, ako je u vezi jedna strana “pokretač”, ona može uspeti.

(Super žena, foto: thinkstock)