Astrologija

Izazovni aspekti mladog Meseca u Blizancima: Pazite s kim se družite!

Kada se Mesec nađe blizu Sunca, kao početkom ove nedelje, između njih se obrazuje aspekt konjunkcija, odnosno, faza mladog Meseca. Zato će se mnogi početkom perioda više okrenuti ka podsvesti, dok će im mašta i intuicija biti „pojačani“, što se najviše odnosi na Rakove, Bikove i Ribe.

Budući da se jednom godišnje mlad Mesec nađe u Blizancima, on najviše utiče na simboliku tog znaka, podstičući potrebu za druženjem, čitanjem, kraćim putovanjima i većom prisutnošću u javnosti, što je naglašeno zbog seskstila sa Uranom.

Međutim, zbog izazovnih aspekata sa planetama u promenljivim znacima, period nije povoljan za kupovinu automobila, mobilnih telefona, kompjutera, kao i poznanstva preko društvenih mreža.

Mesec, takođe, upravlja psihom, snovima, maštom, plodnošću, menstrualnim ciklusom, intuicijom, iracionalnim, materinstvom, rađanjem, porodicom, domom, tradicijom, poreklom, nacijom. Simbolizuje emocije, dušu, raspoloženje, majku i važne ženske figure u našem životu.

Aspekti koje mlad Mesec, početkom perioda, obrazuje sa Venerom i Neptunom, nagoveštavaju mogućnost zaljubljivanja ili ulaska u tajnu vezu. Napeti aspekti sa retrogradnim Marsom, Jupiterom, retrogradnim Saturnom i retrogradnim Plutonom, utiču na nervni sistem (slabu tačku Blizanaca), podstiču nervozu, napetost, nemir, razdražljivost, zato pazite da ne ispadnete naivni i brzopleto poverujete u nečija obećanja. Povedite računa s kim se družite i šta pričate i pišete, naročito preko mobilnih telefona, žene mogu da vam pričaju jedno a da rade suprotno, a što se tiče muškaraca, izbegavajte nadmetanje s njima na poslu.

OVAN (20.3. – 19.4.)
U vreme mladog Meseca u opoziciji s vašim vladaocem, retrogradnim Marsom, izbegavajte nerviranje i stresne situacije.

BIK (19.4. – 20.5.)
Pozicija mladog Meseca, blizu vašeg vladaoca Venere, donosi vam mogućnost zaljubljivanja u neku mlađu osobu.

BLIZANCI (20.5. – 20.6.)
Mlad Mesec u vašem znaku podstiče vašu potrebu za novim kontaktima i poznanstvima kao i za kraćim putovanjima.

RAK (20.6. – 22.7.)
Vaš vladalac Mesec blizu Sunca i Venere u astrološkom polju tajni, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu.

LAV (22.7. – 22.8.)
Mesec blizu vašeg vladaoca Sunca i planete novca, u sekstilu sa Uranom, najavljuje mogućnost uvećanja prihoda.

DEVICA (22.8. – 22.9.)
Mlad Mesec u astrološkom polju karijere pod uticajem Jupitera iz vašeg znaka, opominje da izbegavate konflikte s kolegama.

VAGA (2.9. – 22.10.)
U vreme mladog Meseca blizu vašeg vladaoca Venere u devetoj astrološkoj kući, moguć odlazak na kraći poslovni put.

ŠKORPIJA (22.10. – 21.11.)
Opozicija između vašeg vladaoca, retrogradnog Marsa u vašem znaku i Meseca upozorava da povedete više računa o finansijama.

STRELAC (21.11. – 21.12.)
Mlad Mesec pod uticajem retrogradnog Marsa i Saturna iz vašeg znaka može da vam donese susret sa bivšom simpatijom.

JARAC (21.12. – 20.1.)
Aspekt između mladog Meseca u polju zdravlja i vašeg vladaoca, retrogradnog Saturna opominje da povedete više računa o ishrani.

VODOLIJA (20.1. – 19.2.)
Pozicija mladog Meseca, pod uticajem vašeg vladaoca Urana, donosi vam uspeh ako radite u medijima, turizmu, marketingu.

RIBE (20.2. – 20.3.)
Mlad Mesec pod uticajem vladaoca vašeg znaka, Neptuna i Jupitera, opominje da izbegavate kupoprodaju nekretnina.

Novi poslovi i ideje

U vreme mladog Meseca veće su šanse za započinjanje privatnog biznisa, otvaranja restorana, kafića, galerije. Neke nove ideje mogle bi da se realizuju do sledeće faze mladog Meseca, znači za mesec dana, zato već sada zamislite neku želju, jer su veće šanse da će vam se i ostvariti.

(novosti)