ŽIVOT

Jennifer Lopez: Nikada nisam cenila svoje telo i izgled kada sam imala 20 godina!

Jennifer Lopez arrives at the MTV Video Music Awards at The Forum on Sunday, Aug. 24, 2014, in Inglewood, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

U iskrenom intervjuu, J. Lo, nam je otkrila da su joj godine donele samopouzdanje, kako se uvek trudila da izađe iz zone komforta, i da svakodnevno uživa da upoznaje svet svoje dece..

Prva pomisao na ženu koja je ponosno šetala neke od najseksepilnijih outfita odnosi se na izrazito visoko samopozdanje, ali Jenn dokazuje da i najuspešnije i najlepše žene na svetu mogu da budu nesigurne.

Glumica, pevačica, producentkinja i dizajnerka cipela je dala kratak intervju za martovsko izdanje W časopisa, za koji se fotografisala za naslovnicu zajedno sa Kate Moss, Jessicom Chastain, Donatellom Versace i Taraji P. Henson.

U intervjuu ona je otvoreno govorila o godinama koje su joj bile potrebne da prihvati svoje telo, kao i o brojnim životnim rizicama koje je hrabro pravila, ali i svojoj deci, blizancima Maxu i Emmi.

U nastavku vam donosimo najzanimljivije delove iz intervjua…

O preduzimanju rizika….

Mislim da život izvan zone komfora je jedini način da budete istinski srećni. U sredini toga se nalazi rizik, koji je svakako nelagodan. Ali za mene, ima nešto veoma uzbudljivo u tome. Mnogi ljudi ne vole da preduzimaju rizik, ali ja sam uvek tipa „Da! Hajde da uradimo još, hajde da vidimo više!“

O svojim osmogodišnjim blizancima, Emmi i Maxu…

Oni imaju svoje male živote. Volim da šetam sa njima, i gledam šta oni primećuju, sa kim razgovaraju, šta vole. Kao i šta im izmami osmeh, i nasmeje. Uvek sve radim u žurbi zato što imam ograničeno vreme koje mogu da provedem napolju, pre nego što stvari stvari postanu lude.

O samopouzdanju…

Muškarci u svojim dvadesetim godinama su veoma samopouzdani i svesni sebe, dok su žene uglavnom nesigurne. A onda, sa godinama stvari počinju da se menjaju: Muškarci postaju veoma nesigurni, a žene dobijaju samopouzdanje i osećaju se dobro u svojoj koži što ih čini prelepim. Nikada nisam cenila svoje telo i izgled kada sam imala 20 godina. Sada često volim da kažem drugima i sebi: Zavirite duboko u sebe i pogledajte se. Ne na arogantan način- jednostavno samo doživljavam sebe drugačije, onako kako nikada nisam mogla u mladosti. I to se ne odnosi na savršenstvo. Čak mogu da kažem da volim i svoje ožiljke koje imam na telu.

(elle.rs)